Yalova Negmar Tavsanli Super Amator Kume Yenilgi Istifa (2)2021-2022 sezonunda Lacivert Beyazlı ekiple şampiyonluk yaşayan ancak takımını Play-Out maçı sonrasında Bölgesel Amatör Lige çıkaramayan Özdemir, 2022-2023 ve 2023-2024 sezonlarında da yine Süper Amatör Ligin en güçlü şampiyonluk adayları arasına sokmuştu.

“Bu takımın 4 sezondur hocalığını ben yaptım”

Negmar Tavşanlı Belediyespor Teknik Direktörü Serkan Özdemir, “2020-2021 sezonunda göreve başladığım ve aralıksız 4 sezondur hocalığını yaptığım, pandemi sürecini de yaşadığımız bu 4 sezonda, yaklaşık 90 tane resmi maça çıktım ve bu maçlarda 7-8 mağlubiyet 3-4 beraberlik aldım kalan maçların tamamını galibiyetle bitirdik. Bu sezonlardan 2021-2022 sezonunda namağlup şampiyonluk yaşadık. Alt yapılarda bir sistem kurmaya çalıştık elimizden geldiğince bir şeyleri de başardık. Aktif oynanan tüm yaş gruplarında liglere katılıyor ve mücadele ediyoruz, yaz kış devam eden futbol okulumuz var ve alt yapıların tüm yükünü çeken 3 tane aslan gibi bu işe gönül vermiş hocamız var” şeklinde konuştu.

“Sezon sonu bırakma kararı aldım”

Negmar Tavşanlı Belediyespor adına birçok hayali gerçekleştirdiklerini ifade eden Özdemir, “Yazmaya kalksam çok daha uzun olur yazacaklarım. Özetle; sahamız yenilendi. Kulüp lokalimiz var, kapalı sahamız var. Tesisimiz profesyonel bir takım tesisi seviyesine geldi. Takım otobüsümüz var, aslında var da var. Geliştirilmesi, ileriye taşınması gereken ilave edilmesi gereken çokta şey var. Ama biz bir yol açtık diye düşünüyorum, olmayan tek şey bence gerçek taraftar yok. Var ama bir elin parmaklarını zor geçer. Bu kadar şey için emek verip uğraşırken isterdim ki keşke gerçek manada destek olacak biraz da taraftar edinebilseydik. O da belki kurmaya çalıştığımız bu alt yapı ve kulüp düzeninde ileride olur inşallah. Sonuç olarak; Negmar Tavşanlı Belediyespor’daki tüm görev ve sorumluluklarımdan bu sezon sonu itibariyle ayrılma kararı almış bulunmaktayım, sezon sonu itibariyle görevimden ayrılacağım” dedi.

“Destekleyen herkese teşekkür ederim”

Görev yaptığı süreçte kendisine destek veren isimlere teşekkür eden Serkan Özdemir,” Bu uzun zorlu sezonlarda bir dediğimi iki etmeyen, her ne istediysem yapan yapmaya çalışan başta Belediye Başkanımız Mücahit Kaçar'a, Kulüp Başkanımız İsmail Oran ve yeğenlerim, kardeşlerim Murat Taşkömür ve Murat Özdemir'e çok teşekkür ederim. Bir teşekkür de İlk sezonundan bu sezona kadar 1dakika dahi süre almış ya da almamış, birlikte ter döktüğümüz, emek verdiğimiz, gelen giden aktif kulüpte top oynayan tüm sporcu kardeşlerime çok teşekkür etmek isterim. Kalbini kırdığım, üzdüğüm, beni üzen, birlikte çok uzun zamanlar geçiriyoruz mutlaka hak geçmiştir, benden yana tüm kardeşlerime hakkım helaldir, onların da haklarını helal etmesini isterim. Bir de bu 4 sezonda her zaman her an yanımda olan benden desteğini hiç esirgemeyen bana karşı hep hoşgörülü olan, sevgili Yaşar Erdinç hocam, Muzaffer Gürses hocam, Ahmet Kuburlu hocama çok teşekkür ediyorum. Aslında yazmak istediğim çok şey var ama bu yazdıklarımı bile okumayacak ya da ciddiye almayacak çok insan olduğu için bu paylaşımı burada bitirmiş olalım” diye kendisini ifade etti.

“Maddi ve manevi destek olmaya devam”

Termal’de Bisiklet Tutkunları Pedal Çevirdi Termal’de Bisiklet Tutkunları Pedal Çevirdi

Negmar Tavşanlı Belediyespor Teknik Direktörü Serkan Özdemir,” Bu kulüpte şuan aktif futbol oynayan bu işin okulunu okumuş, bu işin içinden gelmiş, her hissini tatmış her tecrübesini yaşamış, gerçekten adam gibi adam, Hakan Bulduk diye büyük bir karakter var. İnşallah bundan sonrası için tüm planlama ve yetki Hakan kardeşime verilir ve o da bu işi hakkıyla yapar. Ben buna eminim, ve inşallah kendi beldemizin, mahallemizin çocuğuna gerçek manada sahip çıkıp desteklenir. O da ekibini kurar ve en kralını yapar bu işin. Yeter ki destek olunsun. Ben gücüm yettiğince her zaman maddi manevi yanında olacağıma söz veriyorum” diyerek sözlerine nokta koydu.

Editör: Arda Yavuz