Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in talimatı üzerine Çınarcık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şefliğinin organize ettiği piknik sürprizi,  Çınarcık’taki özel eğitim sınıfı öğrencilerini çok mutlu etti.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in eşi Elif Soyer ve Çınarcık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şefi Özlem Ayaz, özel eğitim sınıfı öğrencileriyle birebir ilgilendiler. Hasanbaba Mesire alanında yapılan piknik etkinliğinde öğrenciler köfte ekmek yediler, oyunlar oynayarak keyifli ve farklı bir zaman geçirdiler.   

Etkinlikte özel eğitim sınıfı öğrencileri heyecanlı anlar yaşadılar ve sevinçleri yüzlerine yansıdı. Yapılan etkinlikle ; öğrencilerin güzel vakit geçirerek enerjilerini attıkları, bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal becerilerinin gelişmesine olumlu etkiler sunan bir terapi gerçekleştirilmiş oldu.

Özel eğitim sınıfı öğrencileri piknik için Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer'e ve eşi Elif Soyer’e teşekkür ettiler.

İletişim:

Adres: Harmanlar  Mahallesi Belediye Sokak No:5 Çınarcık / YALOVA
Telefon : 444 04 77
Web Sitesi: www.cinarcik.bel.tr

Özel Eğitim Öğrencilerine Piknik Sürprizi13Özel Eğitim Öğrencilerine Piknik Sürprizi12Özel Eğitim Öğrencilerine Piknik Sürprizi10Özel Eğitim Öğrencilerine Piknik Sürprizi11Özel Eğitim Öğrencilerine Piknik Sürprizi9Özel Eğitim Öğrencilerine Piknik Sürprizi2

Editör: Rümeysa Şahin