“Altınova Gönüllüleri Derneği” Kuruluyor “Altınova Gönüllüleri Derneği” Kuruluyor

yalova-altinova-belediye-baskan-aday-ev-ziyaret-yerel-secim (2)Mahalli İdareler Seçimlerine hızla yaklaşılan şu günlerde AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı Regaip Ahmet Özyiğit’te seçim çalışmalarına hız verdi. Gece gündüz demeden çalışan ve toplumun her kesimini dinleyip, belediye başkanlığı döneminde yapacağı hizmetleri paylaşan Özyiğit bu çerçevede ev ziyaretleri de yapıyor. İlçedeki Kandemir ve Fırat ailelerinin evlerine konuk olan Özyiğit sıcak bir bardak çaylarını içerek onlarla sohbet etti. Çocuklara olan hassasiyeti ile de bilinen Özyiğit evlerdeki miniklere de hediyeler verdi. 
Aileyi ve aile yapısının korunmasını çok önemsediğini ifade eden Özyiğit toplumun en temel yapı taşının aile olduğunu ifade etti. Bu çerçevede göreve geldiğinde ailenin güçlendirilmesine yönelik çalışmaları da hayata geçireceğini dile getiren Özyiğit, “Toplumun en temel yapı taşı ailedir. Aile sağlam olursa, toplum da sağlam olur. Bu nedenle, göreve geldiğimizde ailenin güçlendirilmesine yönelik çalışmaları da hayata geçireceğiz. Aile danışma merkezleri, aile eğitim kursları, aile içi iletişim seminerleri gibi projelerimiz var. Ayrıca, çocuklarımızın eğitimine, sağlığına, sosyal ve kültürel gelişimine de katkı sağlayacağız. Çocuk kulüpleri, çocuk akademisi, çocuk parkları, çocuk oyun alanları gibi projelerimizle çocuklarımızın mutlu ve başarılı olmalarını hedefliyoruz.” dedi.
Toplumun her kesimini kucaklayan, Altınova halkı ile bütünleşen bir yönetim anlayışını hakim kılacağını da söyleyen Özyiğit, “Altınova’yı hep birlikte yöneteceğiz. Halkımızın talep ve beklentilerini dikkate alacağız. Şeffaf, katılımcı, hesap verilebilir bir belediyecilik anlayışıyla çalışacağız. Altınova’yı daha yaşanabilir, daha modern, daha gelişmiş bir ilçe yapacağız. Altınova’nın potansiyelini harekete geçirecek, ilçemize değer katacak projelerimiz var. Altınova’yı hak ettiği yere taşımak için var gücümüzle çalışacağız.” diye konuştu.
Kendisini evlerinde konuk eden Kandemir ve Fırat ailelerine de teşekkür eden Özyiğit, “Bize gösterdikleri misafirperverlik ve ilgi için Kandemir ve Fırat ailelerine çok teşekkür ediyorum. Bize güvenen, destekleyen, dua eden tüm Altınova halkına da şükranlarımı sunuyorum. İnşallah, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde AK Parti’nin zaferiyle Altınova’ya hizmet etmeye başlayacağız.” dedi.

Editör: Arda Yavuz