İnsanlar taze sebze meyve ihtiyacını kurulan semt pazarlarından karşılamaya çalışırken, maaşlarda ki artış, paralel olarak sebzeye meyveye de vurdu. Vatandaş lira hesabı yaparken, Yalova Semt pazarında gözler tezgahlara çevrildi. 
Yalova Carsi Pazar Haber Gazete Fiyat Ekonomi Meyve Sebze Zam (8)Geçtiğimiz haftalarda, ıspanağın kilosu 50 lirayı bulmuştu, bu hafta kuzu ıspanağın kilosu 30 liradan müşterisi ile buluştu.  Bu hafta pırasanın kilosu 25 TL, brüksel lahanası 35 TL, brokoli 30 TL, mor lahana adet 15 TL, turpgiller 30TL, göbek marul 40 TL ile bazı tezgahlarda alıcısıyla buluştu.

Eğitim Destek Programına Yalova’dan da Katılım Var! Eğitim Destek Programına Yalova’dan da Katılım Var!

Yalova Carsi Pazar Haber Gazete Fiyat Ekonomi Meyve Sebze Zam (6)Taze baharat olarak da geçen nane, dereotu, kişniş 20 lira, tere ve kuzu kulağı 15 lira, maydanoz ise 10 lira ile müşterisiyle buluştu.

Taze Mantarın kilosu ise alıcıyla 50 liradan pazar tezgahlarında yerini aldı.

Patatesin ve soğanın kilosu 10 liradan, pazar müşterisi buluştu.


Haber: Duygu Saral

Yalova Carsi Pazar Haber Gazete Fiyat Ekonomi Meyve Sebze Zam (5)Yalova Carsi Pazar Haber Gazete Fiyat Ekonomi Meyve Sebze Zam (4)Yalova Carsi Pazar Haber Gazete Fiyat Ekonomi Meyve Sebze Zam (3)Yalova Carsi Pazar Haber Gazete Fiyat Ekonomi Meyve Sebze Zam (2)Yalova Carsi Pazar Haber Gazete Fiyat Ekonomi Meyve Sebze Zam (1)

Editör: Arda Yavuz