Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Yalova İl Sağlık Müdürlüğü ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden HDİ Sigorta Yalova VİP takımı da organizasyona destek verdi.

90. Yıl Spor Salonunun ev sahipliği yaptığı dostluk maçını Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç ile birlikte Kanser Hastaları Derneği üyeleri takip edip destek verdi.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaları Kanser Hastaları Derneği Başkanı Sibel Beyosmanoğlu ve Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından VİP’li oyuncuların yanı sıra Yalova Üniversitesi ve çalışan kadınların oluşturduğu Yalova Üniversitesi ve Esnaf takımları gösteri maçı yaparken meme kanserine karşı basketbol organizasyonlarda görmeye alışık olduğumuz pembe top 90. Yıl Spor Salonunda da havalandı. Dostluğun ve sağlığın kazandığı maç sonrası kupalar takım kaptanlarına Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç tarafından takdim edildi.

Editör: TE Bilişim