25 Aralık Çarşamba günü Yalova Atatürk Spor Salonunda günün ilk maçında Anadolu Öğretmen Lisesi ile Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip rahat bir oyunla rakibini 79-23 mağlup etmeyi başararak galibiyet ile tanıştı. Günün ikinci maçında ise Yalova Anadolu Lisesi ile Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen mücadeleyi konuk ekip 3 sayı farkla 61-58 kazanarak 2. Galibiyetini aldı.

Günün üçüncü maçında ise Özel Yalova Anadolu Lisesi ile Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Denk güçlerin mücadelesinde gülen taraf 58-44’lük skorla Çiftlikköy temsilcisi oldu.

Dördüncü karşılaşmada ise Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi ile Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi mücadele etti. Günün son maçında ise Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi ile Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi kozlarını paylaştı. Genç Erkekler Basketbol turnuvasında 3. Gün müsabakaları 27 Aralık Cuma günü Yalova Atatürk Spor salonunda oynanacak. 

Editör: TE Bilişim