2. Amatör Küme’de Çekişme Kızışıyor 2. Amatör Küme’de Çekişme Kızışıyor

Yalova Semt77 Ciftlikkoy Kadin Voleybol Play Off Eslesme Ceyrek Final (1)Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 9. Grubu ilk iki sırada tamamlayan Yalova takımları Çiftlikköy Belediyespor ile Semt77 Yalovaspor’un Play-Off çeyrek finalindeki rakipleri belli oldu. Kırmızı Siyahlı ekibimiz 16-18 Şubat tarihleri arasında H Grubu maçlarına ev sahipliği yapacak olan Afyon’da mücadele edecek. Yeşil Kırmızılı ekibimiz ise aynı tarihlerde A Grubu müsabakalarına ev sahipliği yapan Eskişehir’de ter dökecek. 
Hedefini 1. Lig olarak belirleyen ve ilk etabı 12’de 12 yaparak 36 puanla lider tamamlayan Çiftlikköy Belediyespor 16-18 Şubat tarihleri arasında Afyon’da H Grubunda Büyükçekmece Voleybol Akademi, Diyarbakır İç Kale ve Antalya Manavgat Belediyespor ile mücadele edecek.
Yalova Semt77 Ciftlikkoy Kadin Voleybol Play Off Eslesme Ceyrek Final (3)Kurtuluş Turhan’ın çalıştırdığı Yalova ekibi 16 Şubat Cuma günü saatler 18:30’u gösterdiğinde Büyükçekmece Voleybol Akademi’yle kozlarını paylaşacak. 17 Şubat Cumartesi günü ise Kırmızı Siyahlılar saatler 16:30’da Diyarbakır İç Kale ile mücadele edecek. Çiftlikköy Belediyespor H grubundaki son maçında ise 18 Şubat Pazar günü Antalya Manavgat Belediyespor ile oynayacak. Tüm karşılaşmalara Afyonkarahisar Veysel Eroğlu Spor Salonu ev sahipliği yapacak. 
Yalova Semt77 Ciftlikkoy Kadin Voleybol Play Off Eslesme Ceyrek Final (2)12 maçta 9 galibiyet alan ve 25 puan toplayıp ikinci sırayı alan Semt77 Yalovaspor  16-18 Şubat tarihleri arasında Eskişehir’de A Grubunda Margenç Spor, Mega Spor ve Eczacıbaşı ile karşılaşacak.
Kırmızı Yeşilli ekibimiz Yenikent Şehit Anıl Gül Spor Salonunda oynanacak karşılaşmalar kapsamında 16 Şubat Cuma günü 12:00’da Eczacıbaşı’yla kozlarını paylaşacak. 17 Şubat Cumartesi günü yine aynı saatte Mergenç Spor’la karşılaşacak olan Semt77 Yalovaspor 18 Şubat Pazar günü saat 10:00’da Megaspor maçıyla Play-Off çeyrek final etabını tamamlayacak.

Editör: Arda Yavuz