Rakip Haberleri

rakip haberleri ve güncel rakip gelişmeleri, rakip ile ilgili tüm video, rakip fotoğrafları ve rakip haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


SPOR

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 9. Grubu’nda ilimizi temsil eden Çiftlikköy Belediyespor ile Semt77 Yalovaspor’un Play-Off’taki rakipleri belli oldu.

SPOR

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 9. Grupta liderlik koltuğunda oturan Çiftlikköy Belediyespor’u bu hafta zayıf bir rakip bekliyor.

SPOR

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde 16. Hafta maçları geride kalırken, zirvenin sahibi lider Semt77 Yalovaspor rakipleriyle arasındaki farkı açıyor.

ULUSAL

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında karşılaşacak Beşiktaş ile Fenerbahçe, birbirlerine toplamda 358. kez rakip olacak. İki takımın ezeli rekabetinde sarı-lacivertliler...

SPOR

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi(TBL)’nde şampiyonluğu ve Basketbol Süper Ligi’ni hedefleyen Semt77 Yalovaspor’u hafta sonunda kolay bir rakip bekliyor.

SPOR

Bu sezon hedefini Kadınlar 1. Ligi olarak belirleyen Çiftlikköy Belediyespor’u hafta sonunda kolay bir rakip bekliyor.

SPOR

Hedefini 1. Lige çıkmak olarak belirleyen Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 9. Gruptaki temsilcimiz Semt77 Yalovaspor’u 4. haftada kolay rakip...

SPOR

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi(TBL) 2023-2024 sezonunda şampiyonluk mücadelesi veren Sem77 Yalovaspor’un rakipleri sıcak saatler yaşadı.