Patili Market Evcil Hayvan Ürünleri Limited Şirketi sahibi Alper Erin, yeni faaliyete geçen işletmelerinde patili dostlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamaya hazır olduklarını belirtti.

Genelde mama ağırlıklı çalıştıklarını ancak hiç beklenmedik taleplerle de karşılaşabildiklerini söyleyen Erin, “Hayvanlar için hiç kıyafet satacağımızı düşünmezdik. Kıyafetler, çok fazla rağbet görüyor” dedi. Hazır mama tüketiminin hayvan sağlığı açısından önemli olduğunu vurgulayan Patili Market Evcil Hayvan Ürünleri Limited Şirketi sahibi Alper Erin, “Hazır mama türleri evcil hayvanın sağlık durumuna ve kaç yaşında olduğuna göre çeşitlilik arz ediyor. O yüzden her açıdan en uygun ve iyi mamanın seçilmesi gerekiyor. Evcil hayvanlarda ortaya çıkan karaciğer hastalıkları ve yorgunluğu ile egzama türü rahatsızlıkların birincil sebebi hatalı beslemedir. Kedi ve köpekler daima proteinle yani etle beslenmemeli. Hazır mamalarda hem besin değeri hem de bu değerlerin ölçülüp yapılması hayvan sağlığı için oldukça önemli. Bunun yanı sıra pahalı mama ve ucuz mama arasında farklılıklar oluyor. İçinde ki protein değerleri, besin değerleri illa ki fark ediyor. Bunları göz önünde bulundurarak hayvanseverler, hayvanın yaşı, kilosu ve sağlığıyla uyumlu mama seçimi yapılmalı” şeklinde konuştu.

“Ürün yelpazemiz oldukça geniş”

Erin, “Sevimli dostlarımız için marketimizde yaş, konserve ve kuru mamalar, ödül mamaları, ödül çubukları, kemikler, parfüm, şampuan, vitamin, kumlar, tuvaletler ve koku gidericilerine kadar her şey mevcut. Ürün yelpazemiz oldukça geniş. Hemen hemen her marka ve model bulunuyor ve fiyatlarımızda uygun. Tüm hayvanseverleri mağazamıza bekliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

‘Patili dostların her ihtiyacına cevap veriyoruz’ (9)‘Patili dostların her ihtiyacına cevap veriyoruz’ (7)‘Patili dostların her ihtiyacına cevap veriyoruz’ (8)‘Patili dostların her ihtiyacına cevap veriyoruz’ (6)‘Patili dostların her ihtiyacına cevap veriyoruz’ (4)‘Patili dostların her ihtiyacına cevap veriyoruz’ (3)‘Patili dostların her ihtiyacına cevap veriyoruz’ (2)‘Patili dostların her ihtiyacına cevap veriyoruz’ (1)