Müziğin büyüleyici atmosferini özel bir konseptle buluşturan Candle and Echoes, 17 Ekim Cumartesi günü saat 20.30'da Yalova Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda sanatseverlerle buluşacak.
Etkinlikte iki keman, viyolonsel, kontrabas ve klarnetten oluşan beş kişilik oda müziği topluluğu sahne alacak. Yaklaşık 60 dakika sürecek enstrümantal dinletide, klasik müzik, tango, film müzikleri ve Türk müziğinin seçkin eserleri seslendirilecek. Yaylı çalgıların güçlü tınıları ile klarnetin etkileyici yorumunun buluştuğu konser, dinleyicilere hem görsel hem de işitsel açıdan farklı bir atmosfer sunacak.

Konser programında Karl Jenkins'in Palladio, Hans Zimmer'in Interstellar Theme, Carlos Gardel'in Por Una Cabeza, Astor Piazzolla'nın Libertango ve Oblivion, Johannes Brahms'ın Hungarian Dance No. 5 ve No. 1, Antonio Vivaldi'nin Summer, Ludovico Einaudi'nin Experience, John Williams'ın Schindler's List, James Horner'ın Titanic, Toygar Işıklı'nın Medcezir ve Potpori, Aşık Veysel'in Uzun İnce Bir Yoldayım ile anonim eser Hicaz Mandıra başta olmak üzere birbirinden seçkin eserler yer alacak. Organizasyon yetkilileri, repertuvarda değişiklik yapılabileceğini belirtti.
Konserde kemanda Hüseyin Turna ve Selen Tereci, viyolonselde Mislina Bursal, kontrabasta Tuncay İpteş, klarnette ise Murat Ünsal sahne alacak.





