Yalova Safran Koy Super Amator Kume Yukselis Antrenor (1)Deneyimli teknik adamın takımın başına geçmeden önce 7 puana sahip olan Sarı Siyahlılar, onun döneminde 10 puan toplayarak kendisini ilk 5 takım içinde buldu. Ayçiçek’li Safranspor ortaya koyduğu performansla da sporseverlerden tam alıyor.

Zeytinburnuspor, Beykoz İshaklı Spor Faaliyetleri A.Ş., Fenerspor, Altınova Belediyespor, Yalovaspor ve Büyükçekmece Belediyespor gibi Türk futbolunun önemli takımlarının başarısı için ter döken Ayçiçek, Safranspor’daki başarısıyla dikkat çekiyor.

Yalova Safran Koy Super Amator Kume Yukselis Antrenor (3)Başarılı teknik adam ilk kez Çiftlikköy Belediyespor maçıyla birlikte Safranspor’un başına geçerken bu mücadeleden 0-0 eşitlikle ayrıldı. Sonra Hersekspor’a 2-1 mağlup olan Sarı Siyahlılar, Yenimahallespor’u deplasmanda 4-3, evinde Teşvikiye Belediyespor’u 2-1 yenme başarısı gösterdi. Süper Amatör Kümenin lideri Yalovaspor’a 4-1 yenilmesine karşın Ayçiçek’in öğrencileri oynadığı oyun ve ortaya koyduğu performansla alkış almıştı. İkinci yarının ilk maçında ise Safranspor sahasında Sugören Gençlerbirliği’ni 1-0 devirip 3 puana uzanırken, puanını 17’ye çıkartıp beşinci sıraya kadar tırmandı.

Zorlu Mücadelenin Kazananı Tokmakspor Oldu Zorlu Mücadelenin Kazananı Tokmakspor Oldu

“Başkan Yasin Yılmaz Baş Faktör”

Safranspor’a girişimleriyle kalıcı bir tesis kazandıran başkan Yasin Yılmaz ayrıca başarıyla uyguladığı transfer politikasıyla dikkat çekiyor. Yalova’daki birçok gence forma şansı veren Sarı Siyahlı ekip son olarak Altınova Belediyespor’dan kadrosuna kattığı Göktuğ Ada ve Anadoluspor’dan Doğukan Akyul’u kadrosuna kattı.

Ayrıca geçmiş sezonlarda takımın formasını giyen Baran Akbaş ve Bahtiyar Yenigül’ün de bu sezon Bölgesel Amatör Lig takımı Şile Yıldız takımına transfer olmasıyla ise hem başkan Yasin Yılmaz hem de Safranspor için ayrı gurur kaynağı oldu.

Editör: Arda Yavuz