31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde adayların belirlenmesiyle bayrak yarışları başladı. Adaylar irili ufaklı bayraklarını ve afişlerini Yalova’nın her yerinde en fazla seçmene ulaşabilecekleri noktalara asmaya başladılar.

Yalova, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde belediye başkanını seçmeye hazırlanırken seçim sürecinde psikolojik üstünlüğü ele geçirmek, vatandaşın aklında daha fazla yer etmek, daha görünür olmak adına tüm adaylar bayrak ve afişleriyle Yalova’yı adeta sarıyorlar.

Pankart Bayrak Yerel Secim Belediye Aday (13)Seçim Çiçekleri Her Yerde

Her seçimde olduğu gibi 31 Mart Yerel Seçimlerinde de adaylar ve partiler bayraklarıyla Yalova’nın en işlek cadde ve sokaklarını bayraklarla donatacağa benziyor. En işlek noktalarda peşi sıra sıralanan aday bayrakları kimilerine göre olumlu karşılanırken, kimi vatandaşlarca israf olarak kabul ediliyor.

Bir vatandaşımız baharın yaklaşmasına da gönderme yaparak, “Seçim çiçekleri her yerde açmaya başladı, güzel mi? Çirkin mi? Kişiye göre değişir.” yorumunda bulundu.

Başkan Güçlü’den Muhtarlara Çıkarma Başkan Güçlü’den Muhtarlara Çıkarma

Kimi vatandaşlar, parti ve aday bayraklarını rahatsız edici ve gereksiz olarak tanımlarken; kimi vatandaşlar ise asılan bayrakları adayların tanınırlığının artması bakımından önemli bir araç olarak kabul ediyorlar.

Köşeler Tutulmaya Başladı

Yalova’nın en işlek arterlerinde bulunan ve yayaların yoğun bir şekilde kullandığı bölgeler partilerin seçim çalışmalarını yürütecekleri seçim çadırları ile tutulmaya başlandı. Vatandaşlar seçim çadırlarının fazlalığına dikkat çekerek, “Bu seçim çetin geçecek” yorumunu yapıyorlar.

Pankart Bayrak Yerel Secim Belediye Aday (12)

Pankart Bayrak Yerel Secim Belediye Aday (11)

Pankart Bayrak Yerel Secim Belediye Aday (10)

Pankart Bayrak Yerel Secim Belediye Aday (9)

Pankart Bayrak Yerel Secim Belediye Aday (8)

Pankart Bayrak Yerel Secim Belediye Aday (7)

Pankart Bayrak Yerel Secim Belediye Aday (6)

Pankart Bayrak Yerel Secim Belediye Aday (5)

Pankart Bayrak Yerel Secim Belediye Aday (4)

Pankart Bayrak Yerel Secim Belediye Aday (3)

Pankart Bayrak Yerel Secim Belediye Aday (2)

Pankart Bayrak Yerel Secim Belediye Aday (1)

Editör: Arda Yavuz