Yeşilova Taraftarına Galibiyet İle Veda Etmek İstiyor Yeşilova Taraftarına Galibiyet İle Veda Etmek İstiyor

27. Hafta sonunda 24. Galibiyetini alan Yeşil Kırmızılı ekibimiz en yakın rakibinin 2 galibiyet önünde liderliğini sürdürdü. Yalova ekibini Sigortam.net ve Mersin Büyükşehir Belediyesi yakından takip ediyor. TBL’de küme düşme hattı ise yangın yerine dönüşürken 37 puana sahip Konyaspor ve haftalar sonra kazanan Pizza Lazza Haremspor averaj farkıyla son iki sırayı oluşturdu.
Yalova Semt77 Tbl Lider Sezon Sampiyona (3)Bu haftanın açılış maçında Esenler Erokspor’a konuk olan Kapaklıspor evine 86-78’lik galibiyetle dönmeyi başardı. Ligde kalma savaşı veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor sahasında Alagöz Holding Iğdır Basketbol engelini 83-68’le aştı. 
Yalova Semt77 Tbl Lider Sezon Sampiyona (4)Deplasmanda Fenerbahçe Koleji Novotel’le karşılaşan Finalspor evine 92-88’lik galibiyetle döndü. Bu haftanın en kritik maçında Bornova Belediyesi Karşıyaka deplasmanında hata yapmayan Sigortam.net maçı 78-77 kazandı. Ankara’da OGM Ormanspor’un konuğu olan Mersin Büyükşehir Belediyesi mücadeleden 95-672lik galibiyetle ayrıldı. Lider Semt77 Yalovaspor evinde Çayırova Belediyesi engelini 91-80’le aşarken, Gaziantep Basketbol’un konuğu olan Pizza Lazza Haremspor rakibini 84-81 devirerek haftalar sonra kazandı. 
Başkent derbisinde Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler’le karşılaşan MKE Ankaragücü İkon Menkul mücadeleden 76-75 galip ayrılıp Play-Off potasına bir adım daha yaklaştı. 27. Haftanın kapanış maçında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor sahasında Konyaspor’u 90-76 mağlup etti. Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nin 28. Hafta maçları 8-9-10 ve 11 Mart 2024 tarihleri arasında oynanacak.

Editör: Arda Yavuz