Başkan Oruç Görevi Bıraktı Başkan Oruç Görevi Bıraktı

yalova-semt77-tbl-ankara-ted-kolej-hafta-sezon-lider-zirve (4)Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde adım adım şampiyonluğa koşan Semt77 Yalovaspor 22. Haftanın kapanışını yapacak. Şuana kadar oynadığı maçlarda 19 galibiyet alıp 2 kez mağlup olan Yeşil Kırmızılı ekibimiz bugün saha ve seyircisi önünde Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler takımını konuk edecek.
yalova-semt77-tbl-ankara-ted-kolej-hafta-sezon-lider-zirve (5)90. Yıl Spor Salonunda 18:00’da start alacak müsabakada Yücel Çilingir, Benhür İrcel ve Hakan Gerey hakem üçlüsü görev yapacak. Tribündeki yerini alamayan Yalovalı basketbol tutkunları karşılaşmayı TRT Spor Yıldız ekranlarından da canlı olarak takip edebileceker.
Ligin ilk yarısında Ankara’da oynanan mücadeleyi Yalova ekibi 85-72’lik skorla kazanmıştı. Son çalışmasını 90. Yıl Spor Salonunda Faruk Beşok yönetiminde gerçekleştiren Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nin lideri galibiyete odaklandı. TED karşısında temsilcimizin en büyük kozları Brandon Walters, Kadir Bayram ve Orhan Hacıyeva olacak.Bu karşılaşmada temsilcimiz sezonu kapatan Ricky Tarrant ve Sercan Topçu’dan faydalanamayacak.

yalova-semt77-tbl-ankara-ted-kolej-hafta-sezon-lider-zirve (7)yalova-semt77-tbl-ankara-ted-kolej-hafta-sezon-lider-zirve (2)

Editör: Arda Yavuz