İlimizin başarılı antrenörü Bayramali Yıldız, Çiğdem Köse ve beden eğitimi öğretmeni Suat Kurtuldu yönetiminde sporcular Elvin Kale, Duru Beril Tok ve Firdevsnur Bingöl rakiplerini bir bir devirerek birinci oldu.

Rize’de 8 bölgede yapılan maçların ardından ilk 3’e giren toplam 24 okul takımı şampiyonluk için mücadele verdi.

Grup sürecinde önce Zonguldak ardından Kırıkkale temsilcilerini yenen Yalova Sevim Göğez Orta Okulu adını eleme turuna yazdırdı. Aydın, Bursa ve Ankara ekiplerini bu turda mağlup eden Yalova ekibi, Batman temsilcisine yenildi. Çift eleme sistemi sonrasında Artvin’i 3-0’la geçen Yalova Sevim Göğez Orta Okulu finalde Batman temsilcisi Borsa İstanbul Ortaokulu takımını 3-1 yenerek Türkiye Şampiyonluğunu kazandı.

“Mutluyuz ve gururluyuz”

Yalovalı Milli takım antrenörü Bayramali Yıldız,” 5-7 Haziran 2023 tarihlerinde Rize-Fındıklı'da yapılan MEB Masa Tenisi Küçükler Türkiye Şampiyonasında, Elvin Kale, Duru Beril Tok ve Firdevsnur Bingöl'den oluşan Yalova Sevim Göğez Ortaokulu masa tenisi takımı Türkiye Şampiyonu olmuştur. Bizlere inanan ve güvenen okul müdiremiz Hayriye Bilen İnan’a, teşekkür ediyorum. Ayrıca Yalova Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk’a, Gençlik Spor İl Müdürümüz Salih Kılıç’a, Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Uğur İnan’a , Yalova Belediyespor Başkanımız İsmail Kaya’ya, Sevim Göğez beden eğitimi öğretmenimiz Suat Kurtuldu başta olmak üzere, bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Sevim Göğez Öğrencilerinden Bir Zafer Daha4Sevim Göğez Öğrencilerinden Bir Zafer Daha3Sevim Göğez Öğrencilerinden Bir Zafer Daha

Editör: Rümeysa Şahin