Taşköprü’de Kültürspor Güldü Taşköprü’de Kültürspor Güldü

Yeşil Kırmızılı ekibimizi yenmelerine rağmen Sevim çarpıcı bir iddiada bulunarak,” Bana göre bundan sonra mağlubiyet almayacak olan Yalovaspor Basketbol Süper Ligi’ne normal sezon şampiyonu olarak çıkacak” dedi.
Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nin liderlik koltuğunda oturan Semt77 Yalovaspor’u mağlup ederek galibiyet serisini 13’e çıkartan ve iddialı konuma gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Koçu Can Sevim, “Takımda herkes BSL’ye çıkacağımıza inanıyor” şeklinde konuştu.
Yalovaspor maçıyla ilgili olarak deneyimli spor adamı, “Çok iyi savunma yaptık ve bana göre bir galibiyetten daha fazlasını aldık çünkü neler başarabileceğimizi kanıtladık” diye açıkladı.
Semt77 Yalovaspor Koc Can Sevim Carpici Aciklama (2)“Sigortam.net’i de yeneceğiz”
Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Can Sevim, “Savunmamız rakiplerimizi bunaltıyor, ayrıca açık alanı çok iyi kullanan oyuncularımız var. 1’den 5’e kadar herkes koşuyor. Ayrıca 11 kişiyle oynuyor olmamız özellikle Play-Off’larda bize ekstra avantaj sağlayacak. Takımımızdaki arkadaşlık da çok üst düzeyde. Bundan kaptanımız Yiğitcan Turna’nın da rol büyük. Yiğitcan takımı müthiş sahiplendi ve bize hem sahada, hem soyunma odasında harika katkı veriyor. Normal sezonda kalan bütün maçlarımızı kazanacağız ve Sigortam net’i de yeneceğiz. Bana göre bundan sonra mağlubiyet almayacak olan Semt77 Yalovaspor Basketbol Süper Ligi(BSL)’ne lig şampiyonu olarak çıkacak. Biz ise Play-Off’lar sonunda BSL’ye çıkan diğer takım olacağız” diyerek sözlerine nokta koydu.

Editör: Arda Yavuz