İlimizde birçok şirketi bir çatı altında toplayan Yalova Şirketler Kupası 2024’te ikinci hafta maçları tamamlandı. Salı ve Perşembe günü Kaptan Halı Saha tesislerinin ev sahipliğinde ki müsabakalarda atılan goller keyifle izlendi.

Yalova Winner Sport Sirketler Kupa Hafta (6)Kıran kırana geçen maçların ardından A Grubu’nda Paksuntaş Makine ile Ece Marin, B Grubu’nda da Mariner Mühendislik ile Personel AŞ ikide ikiyle zirveyi paylaştı.

Taşköprü’de Kültürspor Güldü Taşköprü’de Kültürspor Güldü

A Grubunda haftanın açılış maçında İDO ile Paksuntaş Makine kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı organizasyonun favorilerinden konuk ekip 10-2 gibi farklı skorla kazanmayı başardı. Bu grubun bir diğer önemli maçında geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş Tersanesi ile Ece Marin takımları karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadeleden konuk ekip 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. A Grubunun en gollü maçında Tersan Tersanesi ile Yeşil Körfez Su Birliği 5-5 berabere kaldı.

Yalova Winner Sport Sirketler Kupa Hafta (4)B Grubunun açılış maçında Yalova Ro-Ro Port ile Pınarbaşı kozlarını paylaştı. Kaliteli ayaklara sahip ev sahibi ekip rakibini 7-1 gibi farklı skorla devirdi. İki şampiyonluğu bulunan ve bu turnuvanın da favorilerinden Mariner Mühendislik organizasyona renk katan Elektromarketim engelini 9-1’lik skorla aştı.

Birbirinden önemli isimleri kadrosunda barındıran Yalova Belediyesi Personel A.Ş. ikinci haftada A-B Makine’ye konuk olurken nefesleri kesen maçı 10-8 kazanıp 3 puanı hanesine ekledi.

Yalova Winner Sport Sirketler Kupa Hafta (3)İkinci haftanın ardından Grubu’nda Paksuntaş Makine 6 puan ve averajla zirvede, aynı puana sahip Ece Marin ise ikinci sırada yer aldı. 4 puanlı Tersan Tersanesi üçüncü ve 1 puandaki Yeşil Körfez Su Birliği de dördüncü sırada kendisine yer buldu. Puansız iki takımdan son şampiyon Beşiktaş Tersanesi beşinci ve turnuvanın yeni takımı İDO da son sırada haftayı kapattı.

Yalova Winner Sport Sirketler Kupa Hafta (2)A Grubunda olduğu gibi B Grubunda da liderliği averaj belirledi. 6’şar puanlı takımlardan Mariner Mühendislik liderlik koltuğunda otururken, Yalova Belediyesi Personel A.Ş. ikinci sırada kendine yer buldu. 3 puanlı iki takımdan Yalova Ro-Ro Port üçüncü ve AB Makine de dördüncü sırada yer bulurken, puansız Elektromarketim ve Pınarbaşı da son iki sırayı paylaştı.

Yalova Winner Sport Sirketler Kupa Hafta (1)

Editör: Arda Yavuz