Winner Sport’un organize ettiği Şirketler Kupası 2024’te yarı finale çıkan takımlar belli oldu. Grup aşaması ve çeyrek final maçların ardından son 4 bileti 2 şampiyonluğu bulunan Mariner Mühendislik, geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş Tersanesi, Ece Marin ve Yalova Ro-Ro Port takımları kaptı.
Kaptan Halı Saha Tesislerinde 29 Şubat ve 1 Mart tarihleri arasında oynanan çeyrek final müsabakaları büyük heyecana sahne oldu.
Yalova Winner Sports Sirketler Kupa Ceyrek Yari Final (7)Çeyrek finalin ilk ayağında müzesinde 2 şampiyonluk, 1’de ikincilik kupasını barındıran Mariner Mühendislik organizasyonun sürpriz takımlarından Paksuntaş ile kozlarını paylaştı. Kaliteli ayaklara sahip olan Mariner takımı Kurtköy’de attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Enes Dışpınar öncülüğünde rakibini 3-1 yenerek yarı finale yükselmeyi başardı.
Kadrosunda İlkay Margılıçlı ve İbrahim Ocakçı gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra Ali Oktay, Muhammed Üstün, Kadir Kızılırmak gibi Yalova süper amatöründe top koşturan isimleri barındıran Yalova Belediyesi Personel A.Ş. ise çeyrek finalin ikinci maçında Ece Marin’le karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadelede konuk ekip sahadan 5-2’lik galibiyetle ayrılmayı başardı.
Yalova Winner Sports Sirketler Kupa Ceyrek Yari Final (6)Çeyrek finalin ikinci gün maçlarında Yalova Ro-Ro Port ile Tersan Tersanesi karşılaştı. İlk yarıyı konuk ekip üstün kapattı. Ancak ikinci yarıda Yalova futbolunun usta ayağı Rıza Burak Kahrıman gol şov yaparak takımını 4-3’lük skorla çeyrek finale çıkmasını sağladı. Diğer karşılaşmada ise A-B Makine ile Beşiktaş Tersanesi kozlarını paylaştı. Kocaelispor altyapısından yetişerek profesyonel olan Rıza Altınbaş’la kili erken açan Beşiktaş’ta Mirbatur Zengin ve Yusuf Argün’ün yanı sıra takımın diğer parçaları sahada muhteşem işler başarak takımlarının yarı finale 9-0 gibi farklı skorla çıkmasıın sağladı.
Yalova Winner Sports Sirketler Kupa Ceyrek Yari Final (5)Şirketler Kupası 2024’ün yarı finalinde ise 5 Şubat Salı günü 19:00’da başlayacak karşılaşmada Yalova Ro-Ro Port ile Ece Marin, 20:00’da ise Mariner Mühendislik ile Beşiktaş Tersanesi kozlarını finale çıkmak için paylaşacak.

Altınova, Sakarya Deplasmanında Galibiyet Arayacak Altınova, Sakarya Deplasmanında Galibiyet Arayacak

Yalova Winner Sports Sirketler Kupa Ceyrek Yari Final (4)Yalova Winner Sports Sirketler Kupa Ceyrek Yari Final (3)Yalova Winner Sports Sirketler Kupa Ceyrek Yari Final (2)Yalova Winner Sports Sirketler Kupa Ceyrek Yari Final (1)

Editör: Arda Yavuz