Tenis Tutkunlarını Bir Araya Getiren Masters Turnuvası Başlıyor Tenis Tutkunlarını Bir Araya Getiren Masters Turnuvası Başlıyor

Yalçın Tekin Çetin, Samet İkiz ve İlker İzol’ün sahibi olduğu Winner Sport tarafından düzenlenen Şirketler Kupası 2024 tamamlandı. 1 aylık maraton final maçı ve görkemli kupa töreniyle birlikte son buldu.
Yalova Sirketler Kupasi Ro Ro Port Sampiyon Turnuva Winner Sport (5)Kaptan Halı Saha Tesislerinde oynanan final maçını ilimizin en tecrübeli hakemlerinden Batuhan Kösem yönetirken, AVAR hakemi olarak Batuhan Akkuş görev yaptı. Mücadeleye Beşiktaş Tersanesi Erdal Akyol’un golüyle başladı. Bu gole Yalova Ro-Ro Port yıldızı Rıza Burak Kahriman’la yanıt verirken ilk yarı 1-1 sonuçlandı.
İkinci yarının başında Ro-Ro Port Rıza Burak’ın golüyle 2-1 öne geçti. Bu gole Beşiktaş Tersanesi’nin yıldızı Rıza Altıntaş çok geçmeden cevap verdi.
Yalova Sirketler Kupasi Ro Ro Port Sampiyon Turnuva Winner Sport (8)Son bölümlere doğru Siyah Beyazlılar penaltı kazanırken bunu Rıza Altınbaş’la gole çevirdi. 3-2 geriye düşen ve pes etmeyen Yalova Ro-Ro Port Rıza Burak Kahriman’ın önce penaltıdan ardından kontra atakla Oğuz Akyıl’ın golleriyle rakibini 4-3 yenerek kupanın sahibi oldu. 
Yalova Sirketler Kupasi Ro Ro Port Sampiyon Turnuva Winner Sport (3)Dev final sonrasında düzenlenen kupa töreninde organizasyonun en iyi kaleci ödülünü Yalova Ro-Ro Port’tan Eren Savaşır, organizasyonun en değerli oyuncusu yine aynı şirketten Rıza Burak Kahriman aldı.
Yalova Sirketler Kupasi Ro Ro Port Sampiyon Turnuva Winner Sport (7)Şirketler Kupası 2024’ün en golcü oyuncusu ise Mariner Mühendislik’ten Enes Dışpınar oldu. Beşiktaş Tersanesi Teknik Hizmetler Müdürü Recep Zekeriyaoğlu takdim etti. İlk kez şampiyon olan Yalova Ro-Ro Port ise kupa ve madalyalarını Fenerbahçeli eski milli futbolcu Faruk Yiğit’in ellerinden aldı.

Yalova Sirketler Kupasi Ro Ro Port Sampiyon Turnuva Winner Sport (2)Yalova Sirketler Kupasi Ro Ro Port Sampiyon Turnuva Winner Sport (1)

Editör: Arda Yavuz