Nefes kesen mücadelelerin ardından A Grubunu 7 puanla Ecemarin, B Grubunu ise 9 puanla Sefine Tersanesi lider olarak kapattı. 6’şar golü bulunan Beşiktaş Tersanesinden Rıza Altıntaş, Sefine Tersanesinden Emirhan Urhan ve A-B Makina’dan Oğuzhan Çelik gol krallığında zirveyi paylaşıyor. Bu isimler 5’er golle Sefine Tersanesinden Yalçın Ayçiçek ve Mariner Mühendislik’ten Enes Dışpınar takip ediyor.

VAR teknolojisinin uygulandığı ve 12 takımın mücadele ettiği Şirketler Kupası 2023’te adeta nefes kesiyor.  90+4 Halı Saha Tesislerinin ev sahipliği yaptığı organizasyonda üçüncü hafta maçları tamamlandı.

A Grubunda büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada Mariner Mühendisliğe konuk olan Beşiktaş Tersanesi sahadan 4-3’lük galibiyetle ayrıldı. Akkim ile Ecemarin arasındaki maç 0-0’lık eşitlikle tamamlanırken, Tersan Tersanesi rakibi Elektromarketim takımını 8-3 devirmeyi başardı.

B Grubunun lideri Sefine Tersanesi oldukça zorlandığı karşılaşmada A-B Makine engelini 3-2’lik skorla aştı. Atakent Hastanesi ile Yalova Ro-Ro Port ise 5-5 berabere kaldığı 3. Haftanın kapanışını Güçlü Okulları ile Yalova Belediyesi Personel A.Ş. yaptı. Mücadeleyi konuk ekip 12-4 gibi farklı skorla galip geldi.

Dördüncü haftada ise A Grubunda Akkim-Tersan Tersanesi, Ecemarin-Mariner Mühendislik ve Elektromarketim-Beşiktaş Tersanesi maçları oynanacak. B Grubunda ise Yalova Ro-Ro Port-A-B Makine,  Yalova Belediyesi Personel A.Ş.-Sefine Tersanesi ve Güçlü Okulları-Atakent Hastanesi kozlarını paylaşacak.

Şirketler Ligi’nde 3. Hafta Tamamlandı (5)Şirketler Ligi’nde 3. Hafta Tamamlandı (6)Şirketler Ligi’nde 3. Hafta Tamamlandı (3)Şirketler Ligi’nde 3. Hafta Tamamlandı (4)Şirketler Ligi’nde 3. Hafta Tamamlandı (1)Şirketler Ligi’nde 3. Hafta Tamamlandı (2)

Editör: Uğur TEZCAN