Kıran kırana geçen müsabakaların ardından puanını 9’a yükselten Beşiktaş Tersanesi A Grubunda zirveye yerleşti. B Grubunda 4’de 4 yaparak 12 puana ulaşan Sefine Tersanesi ise ilk sırada kalmayı sürdürdü.

Dördüncü haftada A Grubunun açılış maçında Akkim ile Tersan Tersanesi kozlarını paylaştı. Usta ayakların mücadelesinde gülen taraf 4-0’lık skorla konuk ekip oldu. Son sıradaki Elekotromarketim oldukça formda olan Beşiktaş Tersanesi’ne 4-2 mağlup olurken, Ecemarin-Mariner Mühendislik maçı 3-3 sonuçlandı.

Bu skorların ardından 9 puanlı Beşiktaş Tersanesi zirvede yer alırken, onu 8 puanlı Ecemarin, 7 puanlı Mariner Mühendislik ve 4 puanı bulunan Akkim takımları takip etti.

B Grubunda dördüncü haftanın açılış maçında Yalova Belediyesi Personel A.Ş. takımına konuk olan Sefine Tersanesi rakibin 6-1’lik skorla devirdi. Yalova Ro-Ro Port ile A-B Makine arasında oynanan mücadelede gülen taraf 5-3’le ev sahibi oldu.  Atakent Hastanesi ise bu hafta maçına çıkmayan Güçlü Okulları’nı hükmen 5-0’lık skorla mağlup etti.

B Grubunun zirvesinde 12 puanla Sefine Tersanesi yer alırken, onu 10 puanla Yalova Ro-Ro Port, 6 puana sahip A-B Makine ve 4 puan toplayan Atakent Hastanesi takımları takip ediyor.

Şirketler Ligi’nde 4. Hafta Geride Kaldı (5)Şirketler Ligi’nde 4. Hafta Geride Kaldı (3)Şirketler Ligi’nde 4. Hafta Geride Kaldı (1)Şirketler Ligi’nde 4. Hafta Geride Kaldı (2)

Editör: Uğur TEZCAN