Altınova Belediyesi Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bahçesi’nde Fide Dikim Zamanı Altınova Belediyesi Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bahçesi’nde Fide Dikim Zamanı

Subaşı Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı kadınlar günü etkinliğinde yüzlerce Subaşılı doyasıya eğlendi. Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ve kıymetli eşi tüm misafirleri kapıda karşılayarak hediyelerini verdi, kadınlar gününü kutladı. Duygulu dolu şarkılardan, oyun havalarına, bir çok farklı keyifli ezgilerle Subaşılı kadınların karşısına çıkan Yalova’nın sevilen ismi Mehmet Anaç birbirinden keyifli parçalarla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Başkan Turan Canbay, geceye katılarak salonu dolduran misafirlere teşekkür etti ve Subaşılı kadınlara şöyle seslendi, “Bugün hepinizin bildiği gibi, güçlü ve cesur duruşuyla, fedakarlıklarıyla ve sevgileriyle dünyayı güzelleştiren 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük lider Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ey kahraman Türk kadını! Sen yerlerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde yükselmeye layıksın.” sözleri bizlere ışık olmaya devam edecektir. Bu duygularla her alanda mücadele eden, ilham veren ve örnek olan tüm kadınlara saygı ve sevgilerimi sunuyor; daha adil, daha eşit ve daha güzel bir dünya için birlikte çalışmaya devam edeceğimize inanıyorum. Subaşımızın birleştirici gücü, baş tacımız olan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.” ifadelerini kullandı. Etkinlikte ikramlar, çiçekler ve sürpriz hediyeler dağıtıldı.

Yalova Subasi Belediye Baskani Turan Canbay Kadinlar Matinesi Eglence Muzik Yogun Ilgi (4)Yalova Subasi Belediye Baskani Turan Canbay Kadinlar Matinesi Eglence Muzik Yogun Ilgi (3)Yalova Subasi Belediye Baskani Turan Canbay Kadinlar Matinesi Eglence Muzik Yogun Ilgi (1)

Editör: Arda Yavuz