Yalovaspor Grubunu Dördüncü Sırada Tamamladı Yalovaspor Grubunu Dördüncü Sırada Tamamladı

Puanını 15’e yükselterek averajla dördüncü sıraya yerleşen Sugören Gençlerbirliği’nde goller Metecan Oktekin(2) ve Gökhan İşlek’ten geldi.7 puanda kalarak kendini ateşe atan Taşköprüspor’un tek golüne imzasını attı.
Taşköprü Gökhan Güney Stadında oynanan müsabakada Batuhan Kösem, Gökhan Çağşırlıoğlu ve Sefa Rıdvan Aydın hakem üçlüsü görev yaptı. Geçen hafta Negmar Tavşanlı Belediyespor karşısında şanssız bir mağlubiyet alan Sugören Gençlerbirliği, Taşköprü deplasmanındaki maça çok iyi başladı. Dakikalar henüz 6’yı gösterdiğinde konuk ekibin genç yıldızı Metecan Oktekin sahneye çıkarak harika bir gole imzasını attı.
Skor avantajını eline alan Sugören’de Metecan bu kez 29’da ev sahibi ekibin kalecisi Muzaffer’i avlamayı başardı. 2-0 geride olan Taşköprüspor 45+4’de Anıl Yağşı attığı golle farkı 1’e indirirken ikinci yarıya umutlu girdi.
İkinci yarıda tempo arttı. Hem ev sahibi hem de Sugören önemli pozisyonları cömertçe harcadı. 85. Dakikada konuk ekipten Harun Çelik gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Uzatma bölümleri oldukça heyecanlı geçen mücadelenin 90+7. Dakikasında Gökhan İşlek araya çok iyi sızıp attığı golle maçın skorunu 3-1 olarak tayin etti.
yalova-sugoren-genclerbirligi-mac-galibiyet-taskopruspor  (1)yalova-sugoren-genclerbirligi-mac-galibiyet-taskopruspor  (2)

Editör: Arda Yavuz