Ali Furkan Özkantar 1.Amatör Küme B Grubunda beşinci hafta geride kalırken yollarına kayıpsız devam eden Sultaniyespor ve Akköyspor 12’şer puanla zirveyi paylaştı. Bu iki takımı 9 puanla Anadoluspor yakından takip ediyor. Bu gruptan Subaşıspor sezon öncesinde ligden çekildiği için küme düştü.

Beşinci haftanın açılış maçını Doğuşspor ile Acarspor oynadı. Derbi niteliği taşıyan mücadeleye Amatör Saha-1 ev sahipliği yaparken Sarı Lacivertli ekip karşılaşmayı 7-1 kazandı. Hersezkade Ahmetpaşa Stadyumunda Çavuşçiftliği Kültürspor’a konuk olan Sultaniyespor mücadeleden 6-0 gibi farklı skorla galip ayrıldı.

Şampiyonluk adayı Anadoluspor bu haftanın son maçında Demirspor’la karşı karşıya geldi. Amatör Saha-1’de oynanan mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle noktalanırken ikinci yarıda bulduğu gollerle ev sahibi maçı 5-0 kazandı. Çalıca Gençlik ise bu haftayı 3-0 hükmen galibiyetle noktalayan takım oldu.

Kızlar Son İç Saha Maçına Hazır Kızlar Son İç Saha Maçına Hazır

Ali Furkan Özkantar 1.Amatör Küme B Grubunun altıncı haftası Acarspor-Anadoluspor maçıyla açılacak. Diğer müsabakalarda ise Demirspor-Çalıca Gençlik ve Sultaniyespor-Doğuşspor kozlarını paylaşacak. Akköyspor ise haftayı hükmen galibiyetle tamamlayacak.

yalova-akköy-sultaniye-dogus-acar-amator-lig (2)

Editör: Arda Yavuz