Yiğit’in Golleri Takımına Galibiyeti Getirdi Yiğit’in Golleri Takımına Galibiyeti Getirdi

Amatör Saha-1’de Çavuşçiftliği Kültürspor’u konuk eden Çiftlikköy ekibi rakibini 11-0 gibi farklı skorla yenerek Süper Amatör Kümeye bir adım daha yaklaştı. Puanını 33’e yükselten ev sahibi ekibin gollerine Batuhan Solmaz, Mehmet Can İlter(4), Burak Şenol(3), Oğuz Kaan Güneş(2), Gökdeniz Karahasan kaydetti.

Karşılaşmada Abdullah Çalar, Kasım Aydoğan ve Sefa Rıdvan Aydın hakem triyosu görev yaptı. İlk bölümler dengeli geçti. Ancak 11. Dakikada Batuhan Solmaz gol perdesini araladı. Bu gol farklı galibiyetinde habercisi oldu.

Oyun kurmakta zorlanan Çavuşçiftliği karşısında etkili olan Sultaniye 14’te günün yıldızlarından Mehmet Can İlter’le farkı ikiye çıkarttı. Çiftlikköy temsilcisinin üçüncü golüne 35’te tecrübeli ismi Samet Şenol’dan geldi. Bu golden 3 dakika sonra Samet bir kez daha sahne alıp farkı 4’e çıkarttı. İlk yarının skorunu 44. Dakikada Oğuz Kaan Güneş söyledi ve takımının devreye 5-0 önde girmesini sağladı.

İkinci yarıya da hızlı giren Sultaniye dakikalar 48’i gösterdiğinde Oğuz Kaan’la farkı 6’ya çıkarttı. Ev sahibi ekip 61’de ise penaltı kazandı. Topun başına geçen Samet Şenol attığı golle hat-trick yaptı.

1 dakika sonra sahneye kanat oyuncusu Gökdeniz Karahasan sahne aldı. Son 20 dakikada ise Mehmet Can İlter şov vardı. Başarılı oyuncu 70-78 ve 85. Dakikalarda Çavuşçiftliği ağlarını havalandırarak maçın skorunu 11-0 olarak tayin etti.

yalova-ali-furkan-ozkantar-amator-futbol-lig-sultaniye-cavusciftligi (4)yalova-ali-furkan-ozkantar-amator-futbol-lig-sultaniye-cavusciftligi (3)yalova-ali-furkan-ozkantar-amator-futbol-lig-sultaniye-cavusciftligi (2)

Editör: Arda Yavuz