12 takımın mücadele ettiği Süper Amatör Kümede 8. Hafta heyecanı bugün oynanacak müsabakalarla başlayacak. 2023 yılının son haftası öncesinde 21 puanla Yalovaspor’un lider olduğu ligde 1 puanı bulunan Çınarcık Belediyespor son sırada bulunuyor. Kıran kırana mücadelenin yaşandığı ligde bugün 3 ve Pazar günü de 3 karşılaşma oynanacak.

8. hafta kapsamında bugün oynanacak müsabakalarda saatler 14:00’ı gösterdiğinde Negmar Tavşanlı Belediyespor evinde Çınarcık Belediyespor’u ağırlayacak. Üst ve alt sıraları yakından ilgilendiren müsabakaya Oğuz Kaan Akçan, Ayşe Nida Portakal ve Fatih Çetin hakem üçlüsü atandı. Aynı saatte Taşköprü Gökhan Güney sahasındaki müsabakada Taşköprüspor ile Sugören Gençlerbirliği kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi Batuhan Kösem yönetecek. Kösem’in yardımcılıklarını Gökhan Çağşırlıoğlu ve Sefa Rıdvan Aydın üstlenecek.

Günün kapanış maçında saatler 15:00’ı gösterdiğinde Safranspor ile Hersekspor puan savaşı verecek. Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Ramazan Karahasan, Mesut Bingöl ve Ömer Baki hakem triyosu görevlendirildi.

Pazar günü ise 14:00’da iki maç başlayacak. Yalova Atatürk Stadyumunda lider Yalovaspor rakibi Esenköyspor’u ağırlayacak. 90 dakikada İrfan Demir, Oğuz Kaan Akçan ve Ramazan Saatçi hakem üçlüsü görev yapacak.

Başkan Ilgaz’dan, Sezon Analizi Başkan Ilgaz’dan, Sezon Analizi

Termal sahasında aynı saatte başlayacak karşılaşmada Yenimahallespor, Çiftlikköy Belediyespor’u konuk edecek. Maçta Batuhan Akkuş düdük çalacak. Akkuş’un yardımcılıklarını Mesut Bingöl ve Musa Efe Erşahin üstlenecek.

8. haftanın kapanış maçında Kurtköyspor ile Teşvikiye Belediyespor kozlarını Amatör Saha-1’de 16:00’da paylaşacak. Müsabakayı genç ve başarılı hakemimiz Velat Evran yönetecek. Yardımcı hakem olarak Abuzer Alaca ve Ayşe Nida Portakal görevlendirildi.

yalova-super-amator-kume-futbol-mucadele-karsilasma (3)yalova-super-amator-kume-futbol-mucadele-karsilasma (1)-1

Editör: Arda Yavuz