Altınova, Sakarya Deplasmanında Galibiyet Arayacak Altınova, Sakarya Deplasmanında Galibiyet Arayacak

17. haftanın açılış maçları kapsamında Sugören Gençlerbirliği’ne konuk olan lider Yalovaspor oldukça zorlandığı 90 dakikadan 3-2 galip ayrıldı. Teşvikiye Belediyespor deplasmanına çıkan Negmar Tavşanlı Belediyespor rahat bir oyunla rakibini 2-0 devirip 3 puana uzandı. Alt sıraları yakından ilgilendiren müsabakada Esenköyspor evinde Çiftlikköy Belediyespor engelini 2-0’lık skorla aşarak rahat nefes aldı.
Yalova Super Amator Beraberlik Mac Gol Takim (2)Amatör Saha-1’de bu haftanın en kritik maçında Çınarcık Belediyespor ile Yenimahallespor kozlarını paylaştı. Mücadele karşılıklı goller sonucu 2-2 tamamlandı. Yine aynı sahada oynanan günün ikinci maçında küme düşme potasında yer alan Kurtköyspor ile Safranspor karşılaştı. İkinci yarıda gelen goller neticesinde maç 1-1 noktalandı.
Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda oynanan 90 dakikada Hersekspor ile Taşköprüpspor birbirlerine üstünlük kuramazken mücadeleden 1-1 eşitlikle ayrıldı. Süper Amatör Kümede 18. Hafta maçlarının tamamı 23 Mart Cumartesi günü oynanacak. 

Yalova Super Amator Beraberlik Mac Gol Takim (3)

Editör: Arda Yavuz