Favori olan takımların kazandığı bu haftayı 40 puanlı Çınarcık Belediyespor liderliğini sürdürdü. Sarı Siyahlı ekibi 39 puanla Yeşilovaspor ve 38 puanla Negmar Tavşanlı Belediyespor yakından takip ediyor. Küme düşme hattında ise ligden çekilen Acarspor ve 8 puanlı Çavuşçiftliği Kültürspor takımları bulunuyor.

15. haftanın açılış maçlarında Safranspor’u evinde ağırlayan Teşvikiye Belediyespor rakibini 2-1 mağlup ederken, Çavuşçiftliği Kültürspor ile sahasında kozlarını paylaşan Taşköprüspor rakibiyle 3-3 berabere kaldı.

Amatör Saha-1’de Çiftlikköy Belediyespor’u ağırlayan Çınarcık Belediyespor 3 puana 3-0’lık galibiyetle uzandı. Yine aynı sahada oynanan maçta ligde kalma savaşı veren Esenköyspor’u ağırlayan şampiyonluğun en güçlü adaylarından Yeşilovaspor mücadeleyi 6-2’lik skorla kazandı. Sugören Gençlerbirliği ile Negmar Tavşanlı Belediyespor arasında oynanan maç nefes kesti. Mücadelede 1-0 geriye düşmesine karşın son şampiyon uzatmalarda bulduğu golle rakibini 2-1 mağlup ederek evine 3 puanla döndü.

Süper Amatör Kümede takımlar 16. Hafta için hafta arası mesaiyi yapacak ve tüm maçlar 15 Mart Çarşamba günü oynanacak.

Süperde Sürpriz Yok (1)-1Süperde Sürpriz Yok (2)

Editör: Uğur TEZCAN