Gazipaşa Caddesi üzerinde bulunan Deprem Anıtı’nda bir araya gelen Yalovaspor ve Yeşilovaspor’un yanı sıra Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’a gönül vermiş taraftar grupları Cevdet Aydın Parkı’na kadar yürüyerek “Katil İsrail, Filistin’den defol’ sloganıyla adeta Yalova’yı inlettiler.
Tüm Dünya’nın sessiz kaldığı İsrail’in Gazze ve Refah’ta gerçekleştirdiği insanlık suçlarına Yalova’daki taraftarlar sessiz kalmadı.
Deprem Anıtı’nda bir araya gelen taraftar grupları Türk ve Filistin bayraklarının yanı sıra pankartlarıyla birlikte İsrail’e lanet okudu.
Geniş çaplı yürüyüşün bitiş noktası olan Cevdet Aydın Parkı’nda açıklamada bulunan Yalovalılar, ardından Gazze’de hayatını kaybedenler için dua etmelerinin ardından eylemlerini bitirip dağıldılar.
İsrail’e tepkiler yağan organizasyonda Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimiz Yalovaspor ve Yeşilovaspor’la birlikte Süper Lig takımları Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’a ait taraftar grupları ve toplum kuruluşlarına mensup vatandaşlar katılım sağladılar.

“Tüm Bilgi ve Birikimimi Yeşil Yalova FK İçin Kullanacağım” “Tüm Bilgi ve Birikimimi Yeşil Yalova FK İçin Kullanacağım”

Yalova Besiktas Fenerbahce Galatasaray Yalovaspor Yesilovspor Gazze Israil Filistin Protesto (3) Fotor 202406032021Yalova Besiktas Fenerbahce Galatasaray Yalovaspor Yesilovspor Gazze Israil Filistin Protesto (2) Fotor 2024060320145

Kaynak: Haber Merkezi