PKK terör örgütünün hain saldırısı sonrasında şehit düşen 12 vatan evladımız için Yalova’da bulunan taraftar grupları yürüyüş düzenledi.

Genç Fenerbahçeliler, Ultraslan, Gurbetçi Gençler, Yalova Kartalları, Beşiktaş, Yalovaspor ve Yeşilovaspor taraftarlarının katıldığı yürüyüşle ilgili bilgi veren Yalova Genç Fenerbahçeliler İl Temsilcisi Cüneyt Coşkun, “Pençe kilit operasyonu sırasında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz için Yalova'da bulunan tüm taraftar grupları ile birlikte yürüyüş düzenleyip merkez caminde kuranı kerim okutup ikramlarda bulunduk. Bizler bu şehrin evlatları olarak tuttuğumuz renkler farklı olsa da damarlarımızdan akan kanın aynı renk olduğunu, söz konusu devlet olunca aynı çatı altında tek bilek tek yürek olduğumuzu bildirmek istiyoruz. Bu vesileyle tüm kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Şehitler ölmez, vatan bölünmez” dedi.

İl İstihdam Mesleki ve Eğitim Kurulu Toplandı İl İstihdam Mesleki ve Eğitim Kurulu Toplandı

Diğer yandan yürüyüşün yapılmasında gerekli kolaylığı sağlayan Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube ve Spor Şube Müdürlüğü ile Yalova İl Müftülüğüne teşekkür edildi.

yalova-genc-fenerbahçeliler-sehit-asker-yuruyus-teror-lanet-tepki (4)yalova-genc-fenerbahçeliler-sehit-asker-yuruyus-teror-lanet-tepki (2)yalova-genc-fenerbahçeliler-sehit-asker-yuruyus-teror-lanet-tepki (3)

Editör: Arda Yavuz