Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un encümen üyesi olduğu Türkiye Belediyeler Birliği’nden (TBB) Yalova Belediyesi’ne arazöz-su tankeri hibe edildi. Başkan Tutuk’un teslim aldığı araç, Yalova Belediyesi’nin araç filosuna dahil oldu.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un encümen üyesi olarak görev aldığı Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), Yalova Belediyesi’ne sıfır kilometre arazöz-su tankeri hibe etti. Başkan Tutuk’un hemşehrilerine en iyi hizmeti vermek için sarf ettiği yoğun çaba sonucu, yerli üretim sıfır kilometre 13 ton kapasiteli su tankeri araç filosuna dahil oldu. Daha yeşil ve temiz bir Yalova için aralıksız bir şekilde çalışma yürüttüklerini söyleyen Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Ankara’da yaptıkları çalışmalar sonucu TBB’den Yalova Belediyesi’ne 13 tonluk arazöz-su tankeri hibe edildiğini bildirdi. Aracı teslim alan Başkan Tutuk, “Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren gerek kendi bütçemizden gerekse hibe yoluyla Yalova Belediyesi´nin araç filosunu güçlendirmeye devam ediyoruz. Son olarak encümen üyesi olarak görev aldığımız Türkiye Belediyeler Birliği’mizden bizlere 13 tonluk su tankeri hibe edildi. Ben, tüm hemşehrilerimiz adına TBB Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz’a, değerli encümen ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Yalova’mız için güzel günlerde kullanmak dileğiyle belediyemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

15. Etap Tarıma Dayalı Yatırımları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı 15. Etap Tarıma Dayalı Yatırımları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Editör: Arda Yavuz