Termal Belediyesi, ilçedeki çocuklara yönelik kültür ve sanat etkinliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda, Termal’deki ilkokul ve anasınıfı öğrencilerine, Tek Sanat Tiyatro Grubu’nun oynadığı “Uykucu ve Uyanık” adlı oyunu izleme fırsatı sundu. Sağlık Bakanlığı Termal Otel Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlik, çocuklardan yoğun ilgi gördü.

Yalova Termal Belediye Cocuk Etkinlik Tiyatro Uykucu Uyanik (2)Salonu dolduran minikler, oyunu keyifle izlerken, zaman zaman kahkahalara boğuldular. Oyunun sonunda oyuncularla birlikte şarkı söyleyen ve dans eden çocuklar, eğlenceli saatler geçirdiler. Çocuklar, kendilerine bu imkanı sunan Termal Belediyesi ve Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar’a teşekkür ettiler.

Yalova Termal Belediye Cocuk Etkinlik Tiyatro Uykucu Uyanik (4)Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, çocukların eğitimlerini çok önemsediklerini belirterek, “Çocuklarımızın eğitim kadar eğlenmeye ve çocukluklarını yaşamaya da ihtiyaçları var. Okul dışı zamanlarda gerçekleştirdiğimiz bu tip etkinlikler, hem onların sosyal gelişimlerine hem de eğitimlerine olumlu yansıyor. Biz de Termal Belediyesi olarak her zaman çocuklarımızın yanında olmaya ve onlara güzel imkanlar sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Pembe Tuzgölüne Turistler Akın Etti Pembe Tuzgölüne Turistler Akın Etti

Yalova Termal Belediye Cocuk Etkinlik Tiyatro Uykucu Uyanik (7)Yalova Termal Belediye Cocuk Etkinlik Tiyatro Uykucu Uyanik (6)Yalova Termal Belediye Cocuk Etkinlik Tiyatro Uykucu Uyanik (5)

Editör: Arda Yavuz