Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 şiddetinde ki depremler sonrasında 10 il etkilenmiş binlerce vatandaşımız hayatını kaybederken, binlercesi de yaralı olarak enkaz altından çıkartılmıştı. Yalova’dan deprem bölgesine yardım tırları giderken, spor camiamızdan da birçok isim arama kurtarma çalışmalarında etkin rol oynadı.

Deprem bölgesine ilk giden ekipler arasında yer alan eski TFFHGD Yalova Şube Başkanı olan Bölgesel Gözlemcimiz Süleyman Çark görev yaptığı  Çiftlikköy Belediyesi İtfaiyesi çalışanlarıyla birlikte arama kurtarma çalışmalarına katılmış ve enkaz altından kurtardığı vatandaşlarımızın yaralarının sarılmasında katkı sağlamıştı.

Deprem bölgesinden Yalova’ya dönen Süleyman Caner Çark’a, üyesi olduğu dernek tarafından plaket ve fotoğrafının yer aldığı tablo hediye edildi. TFFHGD Yalova Şubesi Başkanı Ahmet Aydın ile yönetim kurulu üyesi Köksal Karahasan, dernek üyesi Çark’ı ziyaret ederek çalışmalarından dolayı kendisine plaket ve tablo hediye etti. Çark da nazik ziyaretleri için Aydın ve Karahasan’a teşekkürlerini sundu.

Editör: TE Bilişim