İlk yenilgisini almasına karşın Süper Lig kadrosuna sahip Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor 9 galibiyetle zirvedeki yerini korudu. Aynı galibiyete sahip Zonguldakspor Basket 67 ise averajla ikinci sırada yer aldı. Bu iki takımı 1’er galibiyet geriden YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol ile 01 Adana Basketbol yakından takibini sürdürdü.

Küme düşme hattını 2’şer galibiyet galibiyeti bulunan Fenerbahçe Alagöz Holding Gelişim, Aslan Yol Burhaniye Belediyespor ve Çankırıspor Yükseliş oluşturdu. Turuncu Sarılı ekibimiz kötü gidişe bu hafta da dur diyemeyerek 13. Sıraya geriledi.

Seriye Mükemmel Başladık! Seriye Mükemmel Başladık!

10. haftanın açılış maçında lider Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’a konuk olan YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol rakibini 71-55’le geçerek ilk mağlubiyetini tattırdı. Çerkezköy Belediyesi evinde Fenerbahçe Alagöz Holding’i ağırlarken parkeden 71-70 galibiyetle ayrıldı. Çıkış arayan Emlak Konut Gelişim sahasında son sıradaki Çankırıspor Yükseliş’i 94-55 devirdi. Botaş Gelişim deplasmanına çıkan Zonguldakspor Basket 67 evine 68-62’lik galibiyetle döndü. ÇBK Gelişim çıkışını temsilcimiz HDI Sigorta Yalova VİP’i 91-76 yenerek sürdürdü. Trippters.com Turgutlu Belediyespor deplasmanından 01 Adana Basketbol 59-58’le galibiyetle ayrılmasını bildi. İzmir’de Urla Belediyesi’nin konuğu olan Danilo’s Pizza Bursa Antspor maçı 72-60 kazandı. Kapanış maçında Tourism X Boğaziçi Basketbol ile Aslan Yol Burhaniye Belediyespor arasındaki maçı Balıkesir ekibi 73-60’lık galibiyetle noktaladı. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 11. hafta maçları ise 25-26 ve 27 Kasım 2023 tarihleri arasında oynanacak.

yalova-tkbl-basketbol-yalova-vip-sürpriz-takım-mac (4)yalova-tkbl-basketbol-yalova-vip-sürpriz-takım-mac (2)yalova-tkbl-basketbol-yalova-vip-sürpriz-takım-mac (3)yalova-tkbl-basketbol-yalova-vip-sürpriz-takım-mac (1)

Editör: Arda Yavuz