Ligde kalma savaşı veren Bodrum Karya 15. Haftanın ardından koç değişikliğine giderken önemli isimlerini bir bir kaybeden Çeşme Basketbol yerli ve yabancı oyuncu takviyesi gerçekleştirdi. TKBL’deki ilk sezonunu geçiren Turgutlu Belediyespor’la beraber Antalya Güneşi kadrolarını güçlendirdi.

İlk yarıyı 16 puanla 15. Sırada bitiren Bodrum Karya takımı Zafer Çavuşoğlu’nun istifasının ardından başantrenörlüğe Erdal Erdinç’i getirdi. Dilara Tongar’ı Bellona Kayseri Basketbol’a kaptıran Çeşme Basketbol ise Bodrum Karya takımından Milena Marjanoviç’i transfer etti. İzmir temsilcisi ayrıca Gizem Gökdemir’le de anlaşma sağladı. Turgutlu Belediyespor KBSL takımlarından Çankaya Üniversitesi forması giyen Kardelen Gezgin’i kiralık olarak kadrosuna kattı.

Antalya Güneşi sezon başında Çeşme Basketbol forması giyen Angiee Tompkins’i transfer ederken Melike Bakırcıoğlu’nu da Bellona Kayseri Basketbol’a gönderdi. Urla Belediye takımı yabancı oyuncusu Shalaunda Lanae Burney Robinson’la karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Editör: TE Bilişim