Başkan Demiryürek, TOBB ve FCO Akademi iş birliğinde gerçekleşen bu webinar serisinin her hafta farklı bir konu başlığında, alanında uzman eğitmenler tarafından yönlendirileceğini ifade etti. İletişim, Finans, İK Yönetimi, Pazarlama – Satış ve Organizasyon konularına odaklanacak olan programın katılımcılara büyük fayda sağlayacağına olan inancını vurguladı.

Etkinlik boyunca, iş dünyasındaki kritik konuların detaylı bir şekilde ele alınarak, katılımcıların bilgi birikimlerinin güçlenmesi ve sürdürülebilir iş stratejilerini anlamalarına yönelik zengin içerik sunulacağını belirten Başkan Demiryürek, aynı zamanda programın sonunda katılımcıların sorularının da uzmanlar tarafından cevaplanacağını ve interaktif bir öğrenme ortamı oluşturulacağını söyledi.

İl İstihdam Mesleki ve Eğitim Kurulu Toplandı İl İstihdam Mesleki ve Eğitim Kurulu Toplandı

TOBB Sürdürülebilir KOBİ Programı: Doğrusunu Yapan KOBİ’ler Webinar Serisine katılım için https://akademi.tobb.org.tr adresinden TOBB Akademi’ye üye olmak ve ardından ilgili programa kayıt olunması gerektiğini belirten Başkan Demiryürek, iş dünyasındaki güncel gelişmeleri takip etmek ve uzman görüşleriyle bilgi birikimini artırmak isteyen herkesi programa katılmaya davet etti. Başkan Demiryürek, “Bu fırsatı değerlendirerek iş dünyasındaki yenilikleri yakından takip etmek ve bilgi birikimini artırmak isteyen tüm YTSO üyelerini ve iş dünyası temsilcilerini TOBB Sürdürülebilir KOBİ Programı'na katılmaya bekliyoruz” dedi.

yalova-ytso-cemil-demiryurek-tobb-kobi (1)yalova-ytso-cemil-demiryurek-tobb-kobi (3)

Editör: Arda Yavuz