Adnan Menderes Mahallesi TOKİ Evleri bölgesinde, Vecihe Turna Anaokulu karşısında bulunan halı saha, mahalle sakinlerinin tepkisini çekiyor. Uzun süredir bakımsız halde bulunan sahada örgü demir tellerin büyük bölümünün yırtıldığı, giriş kapısının olmadığı ve sahada yalnızca tek kale bulunduğu belirtildi.

Mahalle Muhtarı Hüseyin Uygun, yaklaşık iki yılı aşkın süredir konuyla ilgili belediyeye dilekçe verdiklerini ve birçok kez görüşme yaptıklarını ifade ederek, bugüne kadar herhangi bir çözüm üretilmediğini söyledi.

Toki̇ Halı Sahası Savaştan Çıkmış Gibi Haber (8)

Özellikle gençlerin futbol oynadığı sırada topun sürekli saha dışına çıktığını belirten mahalle sakinleri, park halindeki araçların zarar gördüğünü dile getirdi. Mahallede yaşayan vatandaşlar, bu nedenle saha çevresinde adeta “top toplayıcı” gibi bekleyen gençlerin olduğunu söyledi.

Bakımsız görüntüsüyle dikkat çeken halı saha için mahalle sakinleri, “Burası spor alanından çok savaştan çıkmış bir yeri andırıyor” diyerek tepki gösterdi. Vatandaşlar, çocukların güvenli şekilde spor yapabilmesi için sahanın tel örgülerinin yenilenmesini, kapısının yapılmasını ve eksiklerin bir an önce giderilmesini talep etti.

Toki̇ Halı Sahası Savaştan Çıkmış Gibi Haber (5)

YTSO’da Siyaset ve İş Dünyası Buluşması: Yalova Ekonomisi Masaya Yatırıldı
YTSO’da Siyaset ve İş Dünyası Buluşması: Yalova Ekonomisi Masaya Yatırıldı
İçeriği Görüntüle

Toki̇ Halı Sahası Savaştan Çıkmış Gibi Haber (3)

Toki̇ Halı Sahası Savaştan Çıkmış Gibi Haber (4)

Toki̇ Halı Sahası Savaştan Çıkmış Gibi Haber (2)

Muhabir: Sezgin Altınel