Ali Efe Dümeni Manisa’dan, Çayırova’ya Çevirdi Ali Efe Dümeni Manisa’dan, Çayırova’ya Çevirdi

2 Haziran Pazar günü taraftar gruplarının Yalova’da gerçekleştirdiği Gazze’ye Destek Yürüyüşü büyük ses getirmişti. Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcilerimiz Yalovaspor ve Yeşilovaspor’un yanı sıra Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor gönül vermiş isimlerin yer aldığı yürüyüşte İsrail’in yaptığı katliamlar proteste edilmişti.
Türkiye ve Filistin bayraklarıyla Gazipaşa Caddesi üzerinde yürüyen Yalovalılar son durakları Cevdet Aydın Parkı’nda gerçekleştirdiği Filistin halkına destek dualarıyla organizasyonu tamamlamıştı.
Yalova Yalovaspor Taraftar Gruplari Tribun Gazze Filistin Destek Isril Protesto (2)“Katılan herkese teşekkür ederiz”
Yalovaspor tribün lideri Samet Yıldız, geçtiğimiz hafta sonu yapılan etkinliğe sıcak havaya rağmen katılan herkese teşekkür etti. Yıldız, “Şehrimizin milli takımı olan Yalovaspor’un öncülüğünde Yeşilovaspor taraftar gruplarının yanı sıra ülkemizin dört büyük kulübü olarak nitelendirilen Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor taraftar gruplarındaki arkadaşlarımız ve dostlarımızın da katıldığı yürüyüşümüzde yine farklı sivil toplum kuruluşlarından dostlarımız da yer almıştır. Oldukça sıcak havaya rağmen yüzlerce vatandaşımız, düzenlediğimiz etkinliğimize katılarak İsrail’e lanet yağdırmıştır. Bir kez daha İsrail’in Filistin topraklarındaki katliamlarında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Ayrıca yürüyüşümüze katılan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Arda Yavuz