Dernek üyeleri, Yalova Fenerbahçeliler Derneği’nde bir araya gelerek hem oruçlarını açtı hem de gündemlerini değerlendiren, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Yalova Şubesi, Nisan ayı toplantısını iftar yemeğiyle birleştirdi.  Dernek Başkanı Leyla Keğaz, paylaştığı mesajda şunları söyledi: “Üyelerimizle iftar yemeğinde buluşup Nisan toplantımızı gerçekleştirdik. Gündemimiz, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında hazırlandığımız fakat yaşanan depremler nedeniyle 30 Nisan akşamına ertelediğimiz ‘Düşten Düşünceye Zamansız Kadınlar’ programı oldu. Bursiyerlerimiz olmadan çok eksik hissettiğimizi, daha güzel zamanlarda hep birlikte yeniden çalışmalara başlamayı konuştuk.”

Keğaz, ayrıca bu güzel gecede mükemmel ev sahipliği yapan Yalova Fenerbahçeliler Derneği ailesine de teşekkür etti. Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Yalova Şubesi’nin 30 Nisan akşamı gerçekleştireceği “Düşten Düşünceye Zamansız Kadınlar” programının detayları ise henüz açıklanmadı.

Haber – Duygu Saral

TÜRK ÜNİVERSİTELİ KADINLAR DERNEĞİ YALOVA ŞUBESİ İFTARDA BULUŞTU  (2)TÜRK ÜNİVERSİTELİ KADINLAR DERNEĞİ YALOVA ŞUBESİ İFTARDA BULUŞTU  (1)

Editör: Rümeysa Şahin