yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-siirt-yardimlasma-dayanisma-dernek (1)Mustafa Tutuk’a Siirtli Hemşehrilerinden Tam Destek

Vekil Becan ile Başkan Gürel Görüştü Vekil Becan ile Başkan Gürel Görüştü

Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Başkan Adayı Mustafa Tutuk, Yalova Siirt Kültür ve Dayanışma Derneği’nde Yalova’da yaşayan Siirtli hemşehrileriyle bir araya geldi. 
AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, AK Parti Siirt İl Başkanı Bahri Caner Özturan ve Siirtli hemşehrileriyle buluşarak hasbihal eden Başkan Tutuk, bugüne kadar Yalova’da birçok çalışmayı hayata geçirdiklerini, bu süreçte Siirtli hemşehrilerinin de destekleri olduğunu belirtti. 
yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-siirt-yardimlasma-dayanisma-dernek (4)“Bugüne kadar insan ayrımı yapmaksızın Yalova’mızda toplumumuzun tüm kesimlerine hitap ederek çalışma yaptık. Bu süreçte Siirtli hemşehrilerimizin destekleri oldu. Şimdi önümüzde bir seçim var. Sağduyu sahibi olan, ülkesini, milletini düşünen, Türk Milleti’nin değerlerine sahip olan herkes gereğini yapacak. Sizlerle davamız ve safımız bir. Ekmeğini yediğimiz Yalova’mıza kalıcı eserleri sizlerin destekleriyle bırakacağız” dedi.
Siirt’ten gelen konuklarla da sohbet eden Başkan Tutuk, “Aramızda yüzlerce kilometre mesafe olabilir ancak gönlümüz bir. Siirt’e selam ve sevgilerimi gönderiyorum” diye konuştu.

Editör: Arda Yavuz