Hedefini Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu ve TFF 3. Lig olarak belirleyen ve teknik patronu Aytaç Yaka’nın verdiği rapor doğrultusunda transferlerini gerçekleştiren Yeşilovaspor bu isimleri bir bir açıklamaya devam ediyor.

Dış transferde 25 yaşındaki sağ bek Çağatay Polatdemir’i transfer eden Mavi Yeşilller iç transferde ise kaleci Tunay Biçer ve forvet arkasında oynayan genç yıldızı Muhammed Sönmez’le de söyleşme yenilemişti.

Doğuşspor altyapısından yetişen Umut Kıral ardından Çiftlikköy Belediyespor’a transfer olmuştu. Burada yıldızı parlayan başarılı hücum oyuncusu ardından Sancaktepe Futbol Kulübü’yle profesyonelliğe adım attı. 27 yaşındaki oyuncunun sonrasındaki durağı Kızıcabölükspor oldu. Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Altınova Belediyespor’la amatöre geri dönen Umut Kıral sonraki sezon Kadıköyspor’da harikalar yarattı. Ara transferde Edirnespor’a oradan da Yalovaspor’a dönen Kıral Yeşil Kırmızılı ekibimizle yeniden profesyonelliğe adım attı. Sonrasında Bağcılarspor’a transfer olan Umut Kıral Ünye 1957 Spor’da forma giydikten sonra bu sezonun başında Yeşilovaspor’a transfer olmuştu.

Umut Kıral Yuvada Kaldı (2)

Editör: Rümeysa Şahin