Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekip Görevlileri tarafından  Uyuşturucu Madde Suçlarına Karışan  Şahısların Tespiti ile Yakalanmasına Yönelik Operasyonel Çalışmaları aralıksız olarak sürdürülüyor.

Yalova’da Pencere İle Sineklik Arasında Mahsur Kalan Güvercin Kurtarıldı Yalova’da Pencere İle Sineklik Arasında Mahsur Kalan Güvercin Kurtarıldı

05.12.2023 Günü Narkotim Ekip görevlileri tarafından değerlendirilen istihbari çalışmalar neticesinde; M.D. ve A.B. isimli şahısların yakın çevre illerden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri kendi sevk ve idarelerindeki 34 Plaka Sayılı Araç ile ilimize naklederek Sokak Düzeyinde Uyuşturucu Madde Ticareti yapacakları bilgisi ivedilikle değerlendirilmiştir. Yapılan çalışmalar neticesinde 34 Plaka Sayılı Araç ile araçta bulunan M.D. ve A.B. isimli şahıslar usulüne uygun olarak durduruldu.

Adli Makamlardan alınan Arama Kararı gereğince; Narkotik Maddeler Arama Köpeği Zeytin eşliğinde gerçekleştirilen araç aramasında iki parça halinde; 283.70 Skunk Maddesi ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan yürütülen soruşturma kapsamında yakalanarak gözaltına alınan M.D. isimli şüpheli şahıs Adli Kontrol Tedbir Kararı Şartı uygulandığı,  A.B. isimli şüpheli şahsın ise sevk edildiği Adli Makamlarca Tutuklanarak Cezaevine gönderildi.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, “Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, çocuk ve gençliğin sağlıklı geleceğine dair uyuşturucu madde suçlarının önlenmesine yönelik mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir” açıklamasını yaptı.

Editör: Arda Yavuz