2023 yılının son saatlerinde çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev yapan personeller, Yalova’da yaşayan vatandaşların güvenliği ve huzuru için yılbaşı mesaisindeydi. Nöbetçi personeller hayatın olağan akışının bozulmaması için büyük çaba gösterdi.
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, İl Genel Meclisi Genel Başkanı Hasan Soygüzel, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü yeni yıl için görev yapan çalışanları unutmadı. Vali Dr. Kaya ve beraberindeki Yalova Protokolü sırasıyla İtfaiye Merkezi, Emniyet uygulama noktası, Merkez karakol, Zabıta Noktası, 112 Merkezi, Çınarcık Yolu üzerindeki Jandarma Uygulama Noktası, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ayaklarının tozlarıyla gitti ve görev yapan personellerin yeni yıllarını teker teker kutlarken, hazırlanan hediye sepetlerini takdim ettiler. 
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Mesai Saatleri Değişti! Mesai Saatleri Değişti!

yalova-vali-belediye-bakan-milletvekili-il-genel-meclis-akp-yeni-yil-kutlama (6)yalova-vali-belediye-bakan-milletvekili-il-genel-meclis-akp-yeni-yil-kutlama (5)yalova-vali-belediye-bakan-milletvekili-il-genel-meclis-akp-yeni-yil-kutlama (2)yalova-vali-belediye-bakan-milletvekili-il-genel-meclis-akp-yeni-yil-kutlama (1)

Editör: Arda Yavuz