Adını yeniden Süper Lige yazdırmak isteyen Yeşil Kırmızılı ekibimiz 7 Haziran Çarşamba günü Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne konuk olacak. Edip Buran Spor Salonunda oynanacak karşılaşma 18:30’da start alacak. Kritik mücadelede Emin Moğulkoç Ozan Çakar ve Furkan Keseratar hakem üçlüsü düdük çalacak.

Yalovalı basketbolseverler karşılaşmayı TBF Youtube kanalı üzerinden canlı olarak takip edebilecekler. Normal sezon içerisinde oynanan iki mücadeleyi Akdeniz temsilcisi 78-70 ve 80-70’lik skorlarla kazanmayı başarmıştı. Play-Off çeyrek finalinde Semt77 Yalovaspor rakibi Gölbaşı TED Ankara Kolejlileri saf dışı bırakırken, Mersin Büyükşehir Belediyesi de Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u elemişti. Fatih Emre Gezer yönetiminde son çalışmasını maçın oynanacağı Edip Buran Spor Salonunda tam kadro olarak yapan Yeşil Kırmızılı ekibimiz rakibinin saha avantajını kırmak istiyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi- Semt77 Yalovaspor serisinin ikinci maçı 9 Haziran Cuma günü yine Edip Buran Spor Salonunda oynanacak ve 18:30’da başlayacak. Bu karşılaşma TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı yayınlanacak.

Yalova Avantaj İçin Çıkıyor5Yalova Avantaj İçin Çıkıyor4Yalova Avantaj İçin Çıkıyor3Yalova Avantaj İçin Çıkıyor

Editör: Rümeysa Şahin