Yalova’da aylık olarak yayınlanan dergisi My Yalova tarafından Maxwell Resort Hotel’de düzenlenen törende Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, 2 ödüle layık görüldü. Jüri ve anket üzerinden vatandaşların oylarıyla belirlenen 6’sı belediye başkanı 22 kişi ve kuruma ödülleri takdim edildi.
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, diğer protokol üyeleri ile birlikte şirketlerin katılım sağladığı ödül töreninde “Kentsel Planlama” ve “Kültür Sanata Katkı” kategorilerinde yılın belediye başkanı ödülü Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’a verildi.
Yalova My Belediyeler Odul Toren Kent Baskan (3)Başkan Tutuk “Bu Ödülleri Tüm Çalışanlarımız Adına Alıyorum”
3 yıldır böyle başarılı bir organizasyon düzenleyen My Yalova Dergisine ve Cem Mete Okur’a teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Tutuk: “Burada ödüle layık görülen şirketleri, firmaları ve belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum. Almış olduğumuz ‘Kentsel Planlama’ ödülü bizim için oldukça önem arz ediyor. Bizim önceliğimiz her zaman kentsel dönüşüm olmuştur. Bunu Bağlarbaşı Mahallemizde başlattık ve çalışmalarımız devam ediyor. Bunu şehir merkezimizde de başlatacağız. Diğer ödül “Kültür Sanata Katkı” kategorisinde de ödül almaktan oldukça mutluyum. Pandemiden sonra başlatmış olduğumuz ‘İbrahim Müteferrika Kültür Sanat Sezonu’ ile 100 etkinliğe imza attık.  Bu yıl ise ‘Yürüyen Köşk Kültür Sanat Sezonunu’ başlattık. Yapmış olduğumuz ve devam eden etkinliklerimizden hemşerilerimiz oldukça memnunlar ve bunu bize iletiyorlar. Etkinliklerimiz Cumhuriyetin 100. Yılında 100 etkinlikle devam ediyor. Ben bizlere verilen bu ödülü Yalova Belediyesi çalışanları adına alıyorum ve bize bu her iki ödülü layık gören My Yalova ve jüriye teşekkür ediyorum” dedi.

İl İstihdam Mesleki ve Eğitim Kurulu Toplandı İl İstihdam Mesleki ve Eğitim Kurulu Toplandı

Yalova My Belediyeler Odul Toren Kent Baskan (6)Yalova My Belediyeler Odul Toren Kent Baskan (5)Yalova My Belediyeler Odul Toren Kent Baskan (1)

Editör: Arda Yavuz