25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü ve 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü etkinlikleri kapsamında ‘dezavantajlı’ olarak nitelendirilen vatandaşların ekonomik güçlükler nedeniyle en temel hak olan hak arama hürriyetini kullanabilmesine imkân sağlamak için Yalova Barosu tarafından ‘Adli Yardım Projesi’ hayata geçirildi. Projeye ise Yalova Belediyesi tam destek verdi.
Bu kapsamda Yalova Belediyesi ile Yalova Barosu arasında protokol imzalandı. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ile Yalova Barosu Başkanı Elif Turnacı Çavuş tarafından Adli Yardım Projesi Protokolü imza altına alındı. 
Burada bir açıklamada bulunan Başkan Mustafa Tutuk, Yalova Belediyesi olarak böylesine anlamlı bir projeye destek veriyor olmaktan dolayı memnuniyetini ifade etti. Başkan Tutuk, “Yalova Belediyesi olarak sosyal belediyecilik ilkelerimiz kapsamında bu tür projelere önem veriyoruz. Bu nedenle de Yalova Baro’muzun böylesine anlamlı projesine tam destek verdik” dedi.
Yalova Barosu Başkanı Elif Turnacı Çavuş da Yalova Belediyesi’ne ve Başkan Mustafa Tutuk’a hassasiyeti nedeniyle teşekkür etti. Başkan Çavuş, “Baromuzca dezavantajlı olarak nitelendirilen vatandaşlarımızın ekonomik güçlükler nedeniyle en temel hak olan hak arama hürriyetlerini kullanabilmelerine imkân sağlamak amacıyla böyle bir proje oluşturduk. Projemiz imzaladığımız protokol ile hayata geçirilmiştir. Konu ile ilgili hassasiyeti için Yalova Belediye Başkanı Sayın Mustafa Tutuk’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Yalova Sütlüsü En İyi Tatlı Ödülüne Layık Görüldü Yalova Sütlüsü En İyi Tatlı Ödülüne Layık Görüldü

yalova-belediyesi-adli-yardım-destek-proje-baskan-mustafa-tutuk-baro (2)yalova-belediyesi-adli-yardım-destek-proje-baskan-mustafa-tutuk-baro (3)

Editör: Arda Yavuz