Yaptığı organizasyonlarla dikkat çeken Yalova Beşiktaşlılar Derneği yeni başkanını belirledi. Birçok sosyal ve sportif faaliyet gösteren dernekte birçok önemli görev üstlenen Eyüp Kurtul altıncı dönem başkanı görevi yapacak.
Yalova Beşiktaşlılar Derneği’nde Ayberk Arabacı’nın Alperen Ocakları İl Başkanı olarak atanmasının ardından yeni başkan merakla bekleniyordu.  2008 yılında kurulan Yalova Beşiktaşlılar Derneği’nde daha önce 5 farklı başkan görev yaparken, 2024 yılından itibaren Eyüp Kurtul, derneğin 6.başkanı olarak görevlendirildi.
“Kapımız tüm taraftarlarımıza açık”
Yalova Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Eyüp Kurtul, “Eski başkanımız Ayberk Arabacı’nın ardından yapılan kongre sonucunda Yalova Beşiktaşlılar Derneği’nin altıncı dönem başkanı olarak görev yapacağım. 2008 yılında kurulan derneğimizde bugüne kadar görev yapan tüm başkanlarımıza teşekkür eder, benden önceki başkanımız Ayberk Arabacı’ya da yeni görevinde başarılar dilerim. Dernek olarak ilimizdeki tüm Beşiktaşlılara kapımız açık. Kısa zaman içerisinde gerçekleştireceğimiz görevlendirmeyle çalışmalarımıza resmen başlayacağız” diye konuştu.

“Tüm Bilgi ve Birikimimi Yeşil Yalova FK İçin Kullanacağım” “Tüm Bilgi ve Birikimimi Yeşil Yalova FK İçin Kullanacağım”

Yalova Besiktaslilar Dernek Yeni Donem Baskan (2)

Kaynak: Haber Merkezi