Arda Yılmaz yönetiminde ligin ikinci yarısına 1 galibiyet ve 2 beraberlikle başlayan Kırmızı Beyaz ve Yeşilli ekibimiz bugün Bora Marangoz’un çalıştırdığı Bursa Yıldırımspor’un konuğu olacak.
31 Ocak Cumartesi günü Minareli Çavuş Spor Tesislerindeki müsabaka saatler 15:00’ı gösterdiğinde start alacak. Play-Off hattını yakından ilgilendiren mücadelede Yasin Kalcıoğlu, İsmail Ertunç ve Miraç Kızılkaya hakem üçlüsü görev yapacak. Sezonun ilk yarısında Yalova’da oynanan mücadele 0-0 eşitlikle tamamlanmıştı.
TFF 3. Lig 1. Gruptaki sezonun ikinci yarısında üç hafta geride kalırken Yalova FK, Beykoz İshaklı Spor Faaliyetleri A.Ş. ile 2-2 berabere kaldıktan sonra Galata Spor Kulübü’nü 1-0 devirmişti. Profesyonel liglerdeki tek temsilcimiz geçen hafta ise lider İnegöl Kafkasspor ile evinde 1-1 berabere kalmıştı.
Kestel Çilekspor ile 0-0 berabere kalan Bursa Yıldırımspor evinde Astor Enerji Çankaya Spor Kulübü’yle oynadığı maçtan 1-1 eşitlikle ayrılmıştı. Geçen hafta ise son sıradaki Edirnespor’a konuk olan Mavi Yeşilli kulüp rakibini 3-1 yenme başarısı gösterdi.
Bursa Yıldırımspor-Yalova FK maçının yanı sıra 19. Haftada Astor Enerji Çankaya Futbol Kulübü-Edirnespor, Karalar İnşaat Etimesgut Spor Kulübü-Kestel Çilekspor, İnegöl Kafkasspor-Küçükçekmece Sinopspor, Galata Spor Kulübü-Bulvarspor, İnkılap Futbol Spor Kulübü-Bursa Nilüfer Futbol A.Ş., Çorluspor 1947-Polatlı 1926 Spor Kulübü ve Beykoz İshaklı Spor Faaliyetleri A.Ş.-Silivrispor maçları oynanacak.
“PFDK’dan Temsilcimize Para Cezası Geldi”
Öte yandan Yalova FK’ya Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 29.01.2026 tarihinde yaptığı toplantının ardından para cezası geldi. Geçen hafta Yalova Atatürk Stadyumunda İnegöl Kafkasspor’u ağırlayan Kırmızı Beyazlı temsilcimiz taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle FDT’nin 52/2. ve 46/1. maddeleri uyarınca takdiren ve neticeten 27.500.-TL para cezası ile cezalandırıldı.



