Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okulların 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın bitmesine sayılı günler kaldı. Okullar son sınavlarını geçtiğimiz hafta içinde bitirdi ve öğrenciler hazırladıkları sosyal ve kültürel etkinlikleri icra etmeye başladı.

Bu kapsamda Yalova Güzel Sanatlar Lisesi’nin Müzik Bölümü öğrencileri, Müzik Bölüm Başkanı Sevil Özmen Gürsoy ve Müzik Öğretmeni Tuğçe Sultan Uygan’ın rehberliğinde hazırladıkları Orkestra ve Çok Sesli Koro konserini Yalova Halk Eğiti Merkezi’nde gerçekleştirdi. Programa Yalova İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Selami Özbilici, Okul Müdürü Haydar Kılıç, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve sanatseverlerin katılımıyla gerçekleşti.

Okul Müdürü Kılıç’ın açılış konuşmasının ardından öğrenciler eserlerini seslendirdiler. Eserlerin seslendirilmesinden sonra hatıra fotoğrafı çekimi ile program sona erdi.

Okul resmi sosyal medya hesabından konsere ilişkin yaptığı açıklamada, “Katkılarından dolayı Yalova İl Millî Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim Akmeşe’ye, Yalova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne, Atatürk İlkokulu Müdürlüğüne, Müzik Bölüm Başkanımız Sevil Özmen Gürsoy’a, Müzik Öğretmenimiz Tuğçe Sultan Uygan’a, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Habibe Nur Düğer’e, sahne alan öğrencilerimize, sahne arkasında ve önünde görev alan öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, Yalovalı sanatseverlere ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Çiftlikköy Belediyesi’nin Gitar Kurslarına Büyük İlgi Çiftlikköy Belediyesi’nin Gitar Kurslarına Büyük İlgi

Kaynak: Haber Merkezi