Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yalova İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce suçun önlenmesi, suça karışan şahısların tespiti ve suç eşyalarının ele geçirilmesine yönelik yapılan sabit uygulamalar ve önleyici devriye faaliyetleri neticesinde;

5 Haziran Çarşamba günü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince adli olaya karışan T.D. isimli şahıstan 1 adet üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

8 Haziran Cumartesi günü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlilerince durumundan şüphelenilerek durdurulan 06*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan K.T. isimli şahıstan 1 adet üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 7 adet fişek ele geçirildi.

9 Haziran Pazar günü tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlilerince durumundan şüphelenilerek durdurulan 34*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan C.Ç. isimli şahıstan 1 adet Walther marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 7 adet fişek ele geçirildi.

11 Haziran Salı günü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlilerince durumundan şüphelenilerek durdurulan 77*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan M.C. isimli şahıstan 1 adet Browning marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 66 adet fişek ele geçirildi.

12 Haziran Çarşamba günü Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince adli olaya karışan B.D. isimli şahıstan 2 adet üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

5-12 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışmalarda toplam 6 adet ruhsatsız tabanca ve 80 adet fişek ele geçirilerek, şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli ve idari işlemler başlatıldı.

Raf Ömrü 1 Ay Geçmiş Gazlı İçecekler İmha Edildi Raf Ömrü 1 Ay Geçmiş Gazlı İçecekler İmha Edildi

Haber Bülten

Editör: Arda Yavuz